Μπέος για Καρυπίδη: «Τον ευχαριστώ, αλλά να προσέχει μη βγάλει κανένα χέρι»!

Ο Αχιλλέας Μπέος σχολίασε την προσφορά του Θόδωρου Καρυπίδη να καλύψει μέρος των εξόδων για τις εργασίες στο Πανθεσσαλικό ενόψει του τελικού του Κυπέλλου.

Μπέος για Καρυπίδη: «Τον ευχαριστώ, αλλά να προσέχει μη βγάλει κανένα χέρι»!

Ο Αχιλλέας Μπέος δεν άφησε ασχολίαστη την κίνηση του Θόδωρου Καρυπίδη να προσφέρει ο ίδιος το ποσό των 70.000 ευρώ που απαιτείται για την κάλυψη των εξόδων των απαραίτητων εργασιών στο Πανθεσσαλικό, ώστε το στάδιο να πληροί τις προϋποθέσεις του νέου αθλητικού νόμου ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο σχόλιό του ο ισχυρός άνδρας του Βόλου τόνισε: «Πληροφορήθηκα για τη γενναία προσφορά του κ Καρυπίδη σχετικά με την χρηματοδότηση για την τοποθέτηση καμερών υψηλής ευκρίνειας στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Ωστόσο, θα ήθελα να διευκρινίσω προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν υπάρχει κανένα σχετικό αίτημα από τη δική μου την πλευρά προς της ΕΠΟ.

Το θέμα αυτό προέκυψε έπειτα από προσωπική συζήτηση που είχα με τον κ. Μπαλτάκο ο οποίος μου μετέφερε την πρόθεσή του να συμβάλλει η Ομοσπονδία με το ποσό των 70.000 ευρώ για τις απαραίτητες εργασίες, ώστε το Πανθεσσαλικό στάδιο να πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει ο νέος αθλητικός νόμος. Όσον αφορά τη χορηγία του κ. Καρυπίδη, τον ευχαριστώ, αλλά να προσέχει να μη... βγάλει κανένα χέρι.

Ας τακτοποιήσει πρώτα τις ζημιές που προκάλεσαν οι οπαδοί της ομάδας του στο Πανθεσσαλικό στάδιο το 2020 και δεν χρειαζόμαστε τίποτα παραπάνω. Ωστόσο, ό,τι απαιτείται ώστε το Πανθεσσαλικό να μπορεί να φιλοξενήσει και πάλι αγώνες παρουσία φιλάθλων, θα το καλύψει ο Δήμος σε συνεργασία με την ΠΑΕ Βόλος».