Κύπελλο Ελλάδος: Ο Παναθηναϊκός ζήτησε περισσότερα εισιτήρια - Αποχώρησε ο Μπέος

Αρνητικός σύμφωνα με τον Αχιλλέα Μπέο ο Παναθηναϊκός στα 4.000 εισιτήρια ανά ομάδα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Κύπελλο Ελλάδος: Ο Παναθηναϊκός ζήτησε περισσότερα εισιτήρια - Αποχώρησε ο Μπέος

Από τη διαδικασία της σύσκεψης για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος στο Πανθεσσαλικό στάδιο αποχώρησε ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Ο κ. Μπέος τόνισε κατά την έξοδό του ότι ο Παναθηναϊκός ήταν αρνητικός στην παραχώρησε 4.000 εισιτηρίων έκαστος στην ομάδες του τελικού, ζητώντας περισσότερο κόσμο και για τις δύο ομάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι εδώ γιατί προσκλήθηκα, αλλά δεν έχει νόημα να παραμείνω, γιατί ως δήμαρχος πρόθεσή μου είναι να γίνει ένας τελικός-γιορτή. Από εκεί και πέρα, οι λεπτομέρειες είναι απόφαση της ΕΠΟ και των ομάδων. Άρα εγώ δεν έχω δουλειά. Εγώ, πάντως, έδωσα το πράσινο φως για το Πανθεσσαλικό.

Παραμένω στην ίδια προσέγγιση σε ό,τι αφορά τους φιλάθλους στον τελικό, αλλά με γνώμονα την ιστορία των ομάδων και ότι δεν έχουν την ίδια αντιπαλότητα με άλλους, είπαμε κάτω από προϋποθέσεις να έρθει ο κόσμος στον Βόλο. Να έχει, περίπου, 15.000 φιλάθλους. Η πρότασή μου είναι από 4.000 κάθε ομάδα στα πέταλα και 5.000 η ΕΠΟ να τα διαθέσει όπου θέλει και να δώσει και στις ομάδες αν θέλει.

Ο κ. Αλαφούζος ήταν αρνητικός, γιατί θεωρεί λίγο τον κόσμο. Αλλά τις αποφάσεις θα τις πάρει η ΕΠΟ και οι ομάδες».

Κατά την αποχώρησή του έκανε και δήλωση για τον διαιτητή του Βόλος-Κηφισιά:

«Είναι ντροπή για όλους. Έπρεπε ήδη να διερευνήσει η ΕΠΟ πώς διέρρευσε το όνομα του διαιτητή (σ.σ. Διαμαντόπουλος) χωρίς να έχει ανακοινωθεί. Είναι ένα μεγάλο σκάνδαλο. Ένα βρώμικο παρασκήνιο. Τώρα κάηκε ο συγκεκριμένος διαιτητής, αλλά πρέπει οι αρμόδιοι να το διερευνήσουν».