Άρης – Παναιτωλικός 0-0: Τσέκαραν το εισιτήριο για τον τελικό οι «κιτρινόμαυροι»

Ο Άρης προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μετά το 0-0 στον επαναληπτικό αγώνα της ημιτελικής φάσης κόντρα στον Παναιτωλικό

Άρης – Παναιτωλικός 0-0: Τσέκαραν το εισιτήριο για τον τελικό οι «κιτρινόμαυροι»

Το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας σφράγισε ο Άρης μετά την «λευκή» ισοπαλία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Παναιτωλικό στον επαναληπτικό αγώνα της ημιτελικής φάσης. Οι «κιτρινόμαυροι» με προίκα το υπέρ τους 1-0 στο Αγρίνιο προκρίθηκαν στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό.

Στο πρώτο μέρος, ο Άρης ήταν πιεστικός, είχε την κατοχή της μπάλας (70%-30%), αλλά δεν είχε ουσία στο παιχνίδι του. Οι Μανού Γκαρθία και Νταρίντα δεν μπόρεσαν να βγάλουν μπαλιές στην επίθεση με αποτέλεσμα ο Μορόν να είναι εκτός παιχνιδιού. Στο ίδιο διάστημα ο Παναιτωλικός έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην άμυνά του και προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να απειλήσει τον Κουέστα. Οι δύο καλύτερες στιγμές των Θεσσαλονικέων ήταν στο 38’ με τον Σαμόρα και στο 45’ με τον Σουλεϊμάνοφ, όπου και στις δύο περιπτώσεις απέκρουσε σωτήρια ο Τσάβες.

Στη επανάληψη έπεσε ο ρυθμός και δεν δημιουργήθηκαν πολλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες και έτσι έμεινε το 0-0. Πάντως στο διάστημα αυτό ο Άρης προσπάθησε να μην δεχτεί γκολ, ενώ οι Αγρινιώτες ανέβασαν στροφές στο τέλος του αγώνα αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Έτσι έμεινε το 0-0 και οι Θεσσαλονικείς πανηγύρισαν την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης»

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-0

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Γκολ:

Κόκκινη:

Οι συνθέσεις

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι (90’ Ζουλ), Βέλεθ (90’ Ρόουζ), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ (79’ Σαβέριο), Γκαρθία (60’ Φετφατζίδης), Σαμόρα, Μορόν (79’ Ανσαριφάρντ)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσάβες, Μλάντεν (80’ Λομόνακο), Μπρ. Ντουάρτε, Ταμπίτζε, Μαυρίας, Τορεχόν, Χατζηθεοδωρίδης, Πέρες (80’ Τσιγγάρας), Φρ. Ντουάρτε (61’ Χουάνπι), Καρέλης (61’ Πέδρο), Σενγκέλια