Παναιτωλικός: Με κόσμο στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ο Παναιτωλικός πήρε εισιτήρια στον σημερινό (06/03, 19:00) αγώνα ρεβάνς με τον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδας και θα έχει την υποστήριξη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Παναιτωλικός: Με κόσμο στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ο Παναιτωλικός φιλοξενείται σήμερα (06/03, 19:00) από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στον μεταξύ τους αγώνα ρεβάνς για το Κύπελλο Ελλάδας που θα κρίνει και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Αγρινίου καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 του πρώτου αγώνα και ενόψει της προσπάθειάς της αυτής θα έχει σήμερα στη Θεσσαλονίκη και την υποστήριξη των οπαδών της.

Όπως έγινε γνωστό, ο Παναιτωλικός πήρε εισιτήρια για το παιχνίδι και οι οπαδοί του θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 5 του γηπέδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του δεύτερου ημιτελικού ΑΡΗΣ-Παναιτωλικός για το Κύπελλο στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:00) αποφασίστηκε οι φίλοι της ομάδας του Αγρινίου να φιλοξενηθούν στη Θύρα 5.

Κατόπιν τούτου, όσοι φίλαθλοι του ΑΡΗ έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια για τη Θύρα 5 θα εισέλθουν στο γήπεδο από τη Θύρα 1 και θα φιλοξενηθούν στις Θύρες 1 και 4».