Νταρίντα: «Όλοι στον Άρη ζουν για το Κύπελλο»

Ο Βλαντιμίρ Νταρίντα μίλησε για τον μεγάλο στόχο που έχει ο Άρης και δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Νταρίντα: «Όλοι στον Άρη ζουν για το Κύπελλο»

Σε ρυθμούς Κυπέλλου ζουν στον Άρη, με τον Βλαντιμίρ Νταρίντα να λέει τα εξής ενόψει του επαναληπτικού με τον Παναιτωλικό στο Χαριλάου την Τετάρτη (6/3).

Αναλυτικά:

*** «Θέλω πολύ τόσο εγώ όσο και η ομάδα να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Ήρθα στον Άρη για να κατακτήσουμε τίτλους. Έχουμε πλέον μια πρόκληση μπροστά μας».

*** «Ο τελευταίος μου ήταν πριν αρκετά χρόνια στην Τσεχία με την Πλζεν, αλλά ήμουν νεαρός και δεν έπαιζα πολύ στην τότε ομάδα μου. Τώρα έχουμε μπροστά μας την μεγάλη ευκαιρία να πάμε στον τελικό και να το κατακτήσουμε. Θα σημαίνει πολλά για τον Άρη και για εμένα».

*** «Περιμένουμε πολύ καιρό το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και με μεγάλες προσδοκίες. Όλοι θέλουμε και είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε το επόμενο βήμα και να πάμε στον τελικό. Αυτά τα ματς κρύβουν παγίδες, οπότε πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι με απόλυτη συγκέντρωση και να δείξουμε στον αντίπαλό μας από το ξεκίνημα ότι δεν έχει καμία τύχη. Να έχουμε την μπάλα στα πόδια μας και να μπούμε στο γήπεδο αποφασισμένοι από το ξεκίνημα του αγώνα».

*** «Μακάρι να έχουμε πολύ κόσμο να μας υποστηρίξει και να μας βοηθήσει, ώστε να το τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί το σημαντικό βήμα μας, με την πρόκριση στον τελικό. Αυτή τη στιγμή στο μυαλό μας είναι το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο. Είναι η ώρα για να ασχοληθούμε μόνο με το συγκεκριμένο ματς. Στη συνέχεια θα έχουμε χρόνο για τα πλέι οφ. Θα είναι ένα ενδιαφέρον τουρνουά με καλά και ωραία παιχνίδια. Εφόσον όλα πάνε καλά και προκριθούμε, αυτά τα ματς θα μας βοηθήσουν να προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα και για τον τελικό».