ΠΑΟΚ: Με το βλέμμα στον Παναθηναϊκό, προπονήθηκε ο Τάισον

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα ρεβάνς της Τετάρτης (21/2, 19:00) κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Κανονικά προπονήθηκε ο Τάισον.

ΠΑΟΚ: Με το βλέμμα στον Παναθηναϊκό, προπονήθηκε ο Τάισον

Βαρύ είναι το κλίμα στον ΠΑΟΚ μετά την βαριά ήττα στο πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό με 4-1. Ο «δικέφαλος του βορρά» προσπαθεί να αφήσει πίσω του το αρνητικό αποτέλεσμα με τους «ερυθρόλευκους» και πλέον έχει στρέψει την προσοχή του στον κρίσιμο αγώνα ρεβάνς που ακολουθεί την Τετάρτη (21/2, 19:00) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο.

Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης είχε γνωρίσει την ήττα με 1-0 από τους «πράσινους» στο πρώτο ματς στην Τούμπα και πλέον καλείται στη Λεωφόρο να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ, ώστε να πανηγυρίσει την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν κόντρα στον Ολυμπιακό ακολούθησαν σήμερα πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο με τους προπονητές. Οι ποδοσφαιριστές έκαναν προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε δίτερμα με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες.

Στην προπόνηση πήρε κανονικά μέρος ο Τάισον, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης και θεραπεία.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει αύριο (20/2) από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.