Κοτάρσκι: «Μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση»

Αισιόδοξος ο Ντομινίκ Κοτάρσκι για πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου, παρά την ήττα (0-1) από τον Παναθηναϊκό στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα ημιτελικά.

Κοτάρσκι: «Μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση»

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, παρά την ήττα της ομάδας με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο Ντομινίκ Κοτάρσκι της ομάδας της Θεσσαλονίκης, είπε:

«Δεν χρειάζεται να είμαστε νευρικοί μετά το σημερινό παιχνίδι, ούτε να το δραματοποιούμε ιδιαίτερα, έχουμε αποδείξει στο παρελθόν ότι μπορούμε να πάμε να παίξουμε απέναντι σε πολύ καλές ομάδες και να τις κερδίσουμε, δεν πρέπει να μας πιάνει πανικός. Ήταν ένα καλό και δυνατό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές, υπήρχαν ευκαιρίες αλλά νομίζω ότι έχουμε τις δυνατότητες να πάμε στον επαναληπτικό και να πάρουμε την πρόκριση, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό.

Δεν θεωρώ ότι κάναμε κακό παιχνίδι, κυριαρχήσαμε, είχαμε πολλές στιγμές για να σκοράρουμε. Ο Παναθηναϊκός ήρθε εδώ με πρώτο στόχο να μην χάσει και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Κι εμείς είχαμε τις ευκαιρίες μας, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Θεωρώ ότι μπορούμε να πάμε στην έδρα του Παναθηναϊκού και να πάρουμε την πρόκριση».