Κουέστα: «Όνειρο για όλους μας η κατάκτηση του Κυπέλλου»

Ο Χουλιάν Κουέστα μίλησε για το όνειρο του Άρη να φτάσει ο σύλλογος στην κατάκτηση του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας.

Κουέστα: «Όνειρο για όλους μας η κατάκτηση του Κυπέλλου»

Στο… πόδι βρίσκεται ο Άρης ενόψει του αυριανού (13/2) αγώνα με τον Παναιτωλικό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Χουλιάν Κουέστα των «κιτρινόμαυρων» μίλησε για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως επίσης και την τεράστια δίψα που επικρατεί στο σύλλογο για την κατάκτηση του φετινού τροπαίου.

Για την ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε. Έπαιξαν καλά, τη στιγμή που εμείς ξεκουράσαμε κάποιους παίκτες εν όψει Κυπέλλου. Θέλαμε τη νίκη και τώρα σκεφτόμαστε μόνο το Κύπελλο, το οποίο είναι πιο σημαντικό για εμάς»

Για το όνειρο της κατάκτησης ενός τίτλου: «Είμαι εδώ πέντε χρόνια. Είναι ένα όνειρο για όλους μας. Φέτος είναι πιο εύκολος ο δρόμος προς τον τελικό, αλλά προχωράμε βήμα-βήμα. Θα προετοιμαστούμε στα Γιάννενα και μετά θα πάμε εκεί, έτοιμοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Σκεφτόμαστε αυτό το παιχνίδι σαν τελικό»

Για το πως θα αντιμετωπίσει η ομάδα το ματς του Αγρινίου: «Πάμε για τη νίκη. Οπότε παίζουμε, θέλουμε να κερδίζουμε. Συνολικά θα είμαστε τρεις μέρες στα Γιάννενα, οπότε έχουμε τον χρόνο να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι»

Για τον βαθμό ετοιμότητας του Άρη: «Είμαστε έτοιμοι. Όλοι θέλουμε το Κύπελλο, εμείς και ο κόσμος. Είναι μία ξεχωριστή στιγμή για το κλαμπ. Είναι σαν τελικός. Θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και τον τελικό».