Αντωνίου για Κύπελλο Ελλάδος: «Επιθυμία της ΕΠΟ οι ημιτελικοί να γίνουν στις 14 και 22 Φεβρουαρίου»

Την επιθυμία της ΕΠΟ για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου.

Αντωνίου για Κύπελλο Ελλάδος: «Επιθυμία της ΕΠΟ οι ημιτελικοί να γίνουν στις 14 και 22 Φεβρουαρίου»

Στην ΕΡΤ μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ εκφράζοντας την επιθυμία της Ομοσπονδίας για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε επιθυμία της ΕΠΟ είναι οι αγώνες να γίνουν στις 14 και 22 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η δική μας επιθυμία είναι να γίνουν οι ημιτελικοί στις 14 και 22 Φεβρουαρίου. Έχουμε υποβάλει σχετικό αίτημα στην UEFA καθώς στις συγκεκριμένες ημερομηνίες υπάρχουν ευρωπαϊκοί αγώνες. Ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται στο Κύπελλο, ο ΠΑΟΚ δεν έχει υποχρεώσεις εκείνες τις ημερομηνίες, άρα δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Οι αγώνες μπορούν να γίνουν σε αυτές τις ημερομηνίες προκειμένου να υπάρχει και κόσμος στις κερκίδες.

Η δική μας πρόταση είναι τα πρώτα παιχνίδια να γίνουν στις 14 Φεβρουαρίου και στις 22 οι επαναληπτικοί, υπάρχει ένα ενδεχόμενο να γίνουν παιχνίδια στις 15 και στις 21 για να μην πέσουν την ίδια ημέρα.

Όλοι μας περιμένουμε να δούμε ξανά παιχνίδια με κόσμο, έχουν γίνει μεγάλα ματς που χάθηκαν, αλλά υπάρχουν πολλά ακόμα μπροστά μας. Είναι μία ημέρα η σημερινή που μας θυμίζει άσχημες στιγμές εξαιτίας της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, θα πρέπει κάποιοι άνθρωποι να δουν με άλλη ματιά το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό, να μην τιμωρούνται οι ομάδες και κλείνουν τα γήπεδα.

Νομίζω έχει υπάρξει επικοινωνία με τα αρμόδια όργανα, δεν θέλουμε να κάνουμε κινήσεις που θα δυσκολεύουν τις ομάδες. Πάντα υπάρχει επικοινωνία της ΕΠΟ με τις ομάδες για να διευκολύνονται. Όλες οι ομάδες θα έχουν ντέρμπι, όπως όλες οι ομάδες είναι διψασμένες να παίξουν με κόσμο" ανέφερε συγκεκριμένα».