H κριτική των παικτών του Ολυμπιακού: Κορυφαίοι οι Τοροσίδης και Ναουέλ

Στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων βρίσκονται οι δύο σκόρερ του Ολυμπιακού, ο Τοροσίδης και ο Ναουέλ

H κριτική των παικτών του Ολυμπιακού: Κορυφαίοι οι Τοροσίδης και Ναουέλ

Αναλυτικά η κριτική των παικτών

ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ: Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την Παναχαϊκή. Όσες φορές χρειάστηκε πάντως φώναξε «παρών», όπως για παράδειγμα στη φάση του 79’ με το σουτ του Τσελεπίδη.

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: Παράδειγμα προς μίμηση ο Βασίλης. Δεν έχει να κάνει ούτε με το γκολ του στο 38’, ούτε με το γεγονός ότι από τα πόδια του ξεκίνησε το τέρμα του Ναουέλ στο 70’. Έχει να κάνει με τη γενικότερη σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισε το παιχνίδι. Με λίγα λόγια έπαιξε σαν αρχηγός…

ΜΕΡΙΑ: Στάθηκε αξιοπρεπέστατα σε ένα γήπεδο – χωράφι. Σε ορισμένες περιπτώσεις έδειξε να ταλαιπωρείται από τα… τερτίπια του τερέν, αλλά δεν κόστισε στον Ολυμπιακό.

ΜΙΡΑΝΤΑ: Και ο Πορτογάλος έδειξε να πατάει σχετικώς καλά παρά την τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και τα «πουλήματα» που του έκανε η μπάλα ορισμένες φορές εξαιτίας του τερέν.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Έχει κάθε λόγο να φωνάζει για το πέναλτι που δεν του δόθηκε στο 25’, έπειτα από ένα πολύ ωραίο σόλο. Ο αριστερός μπακ των «ερυθρολεύκων» έκανε τα τρεξίματά του, όργωσε την πλευρά του και προσπάθησε με κάποιες ενέργειές του να προκαλέσει πονοκεφάλους στην εστία του Σούλη.

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Είχε ένα καλό σουτ στο 25’ που βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων, αλλά αυτό που θα πρέπει να κρατήσουμε από την παρουσία του Βραζιλιάνου είναι ότι μόνο αγγαρεία δεν έκανε. Ήταν πειθαρχημένος τακτικά.

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Ξεκίνησε παίζοντας μπροστά από τον Τοροσίδη και το σημαντικότερο απ’ όλα είναι ότι έβγαλε την απαιτούμενη ενέργεια που χρειαζόταν να βγάλει ένα παιδί που έχει αρκετό καιρό να παι΄ξει.

ΝΑΤΧΟ: Είχε την πάσα στην καλή ευκαιρία του Μάνου στο 34’, ενώ αυτό που έκανε θετική εντύπωση είναι ότι δεν παράτησε καμία φάση. Επέστρεψε μάλιστα αρκετές φορές πίσω για να δώσει και βοήθειες ανασταλτικά.

ΝΑΟΥΕΛ: Αγωνίστηκε σε έναν ελεύθερο ρόλο, κάτι μεταξύ δεύτερου επιθετικού και επιτελικού χαφ. Ήταν μέσα και στα δύο γκολ. Στο τέρμα του Τοροσίδη ήταν εκείνος που το… σέρβιρε και στο 70’ ο σκόρερ. Συγκριτικά με τις προηγούμενες δύο εμφανίσεις του ήταν σαφέστατα πολύ καλύτερος και πιο απειλητικός. Φάνηκε σαν να «ξύπνησε» κάπως και σίγουρα ο Μαρτίνς έχει κάθε λόγο να χαμογελά.

ΒΡΟΥΣΑΪ: Δεν έγινε αποδέκτης της μπάλας αρκετές φορές, αλλά όσες έγινε κάτοχός της πάλεψε για να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα της Παναχαϊκής. Είχε ένα σουτ στο 59’ που έφυγε άουτ, ωστόσο, ενδεχομένως και ο ίδιος θα περίμενε ότι θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα.

ΜΑΝΟΣ: Του παρουσιάστηκαν κάποιες φάσεις για να ξαναχριστεί σκόρερ, όπως π.χ. στο 34’ που μπλόκαρε το σουτ ο Σούλης. Σε γενικές γραμμές δεν του βγήκε το παιχνίδι όσο θα ήθελε.

ΒΟΪΛΗΣ: Έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και στο 76’ πήρε την πρώτη του συμμετοχή στην πρώτη ομάδα. Δεν πρόλαβε να φανεί ο 18χρονος επιθετικός.

ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ: Αντικατέστησε τον Νάτχο στο τελευταίο δεκάλεπτο και πρ’πάβε να «γράψει» στο ενεργητικό του ένα καλό σουτ στο 86΄ που έδιωξε εντυπωσιακά ο Σούλης.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Μπήκε στο τελευταίο επτάλεπτο αντί του Ναουέλ και δεν μπορεί να κριθεί.