Φατόρε: «Δεν διαλέγουμε αντίπαλο - Όνειρο ο τελικός»

Δηλώσεις μετά την πρόκριση του Άρη στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος παραχώρησε ο Βαλεντίνο Φατόρε.

Φατόρε: «Δεν διαλέγουμε αντίπαλο - Όνειρο ο τελικός»

Ο Άρης ήρθε ισόπαλος με σκορ 2-2 στο Πανθεσσαλικό κόντρα στη Νίκη Βόλου και πέρασε στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Βαλεντίνο Φατόρε να μιλάει στην Cosmote TV για το... όνειρο του τελικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί προκριθήκαμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ο βασικός στόχος της χρονιάς είναι να κατακτήσουμε το Κύπελλο και σήμερα πετύχαμε την πρόκριση μπροστά και στον κόσμο μας.

Καλωσορίζουμε τους φιλάθλους μας που δεν τους είχαμε στη Θεσσαλονίκη, λόγω της γνωστής απόφασης, αλλά τους είχαμε σήμερα στον Βόλο και με την συμπαράσταση τους πήραμε την πρόκριση. Μας λείπουν πάρα πολύ και τους περιμένουμε κοντά μας στις επόμενες υποχρεώσεις μας.

Δεν διαλέγουμε αντίπαλο, για την ημιτελική φάση, σεβόμαστε και τις δύο ομάδες και το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό. Το κλειδί της πρόκρισης, ήταν τα γκολ που πετύχαμε στο πρώτο παιχνίδι, διότι ήρθαμε εδώ σε ένα δύσκολο γήπεδο και σκληρό αντίπαλο με σκοπό να μην χάσουμε το παιχνίδι, έχοντας το αβαντάζ.

Θέλαμε να παίξουμε καλά και έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι το καταφέραμε. Κάθε μέρα ονειρεύομαι και εγώ, αλλά και οι συμπαίκτες μου τον δρόμο προς τον τελικό, που είναι ο βασικός στόχος της ομάδας και θέλω να πιστεύω πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε».