Καραπαπάς: «Καταδικασμένοι αν κρίνει η αστυνομία τις διοργανώσεις»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε παρέμβαση με αφορμή τα επεισόδια. Τι λέει η αστυνομία για τα γεγονότα. Ένας 35χρονος τραυματίας.

Καραπαπάς: «Καταδικασμένοι αν κρίνει η αστυνομία τις διοργανώσεις»

Τα όσα συνέβησαν στην κερκίδα που είχαν καταλάβει οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο οδήγησαν στη δεκάλεπτη διακοπή της αναμέτρησης εξαιτίας της εκτεταμένης χρήσης χημικών. Για το συγκεκριμένο περιστατικό έκανε παρέμβαση ο Κώστας Καραπαπάς στη μετάδοση του Cosmote Sport. Ο διευθυντής επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ τόνισε:

«Θέλω να κάνω διαμαρτυρία εκ μέρους της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Είδαμε μία διμοιρία των ΜΑΤ να μπαίνει στην κερκίδα που κάθονταν παιδιά και οικογενειάρχες, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι από την Πάτρα. Μια διμοιρία των ΜΑΤ που όπως έμαθα ήρθε από την Αθήνα. Αν φτάσουμε στο σημείο να κρίνονται οι διοργανώσεις από την αστυνομία εμείς είμαστε καταδικασμένοι. Ποια είναι λογική να μπει μία διμοιρία των ΜΑΤ σε μία κερκίδα που βρίσκονται παιδιά και τσακώνονται δύο άτομα και να ρίχνει δακρυγόνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραπαπάς.

Από την πλευρά της η αστυνομία μέσω του Ταξίαρχου της έλεγε πως τα πάντα ξεκίνησαν όταν στην κερκίδα των φίλων του Ολυμπιακού αναγνωρίστηκε ένας οπαδός του Παναθηναϊκού και προκλήθηκε ένταση.

Στο μεταξύ σύμφωνα με τον γιατρό του αγώνα με όσα είπε στον αέρα της τηλεοπτικής μετάδοσης του αγώνα υπήρξε ένας τραυματίας, 35 ετών στον οποίο έγινε συρραφή στο κεφάλι του κει μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.