Η οδηγία του Μαρτίνς

Τι ζήτησε ο Πορτογάλος προπονητής πριν την έναρξη του αγώνα με την Παναχαϊκή από τους ποδοσφαιριστές του.

Η οδηγία του Μαρτίνς

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του Παμπελοποννησιακού Σταδίου. Στα περισσότερα σημεία του υπάρχουν λακκούβες και το έργο των ποδοσφαιριστών είναι πολύ δύσκολο. Πρόκειται για ένα επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών και των δύο ομάδων.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής φοβήθηκαν όταν πάτησαν το χορτάρι του Παμπελοποννησιακού Σταδίου. Δεν έκρυβαν την απογοήτευση τους και τον εκνευρισμό τους για την κατάσταση του χλοοτάπητα. Και οι ποδοσφαιριστές όταν είδαν τον αγωνιστικό χώρο τρόμαξαν.

Ο Πορτογάλος προπονητής πριν βγουν οι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο για τη σέντρα του ματς με την Παναχαϊκή τους είπε ότι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί με τον χλοοτάπητα, ο οποίος κρύβει πολλές παγίδες. Ακόμα και κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Μαρτίνς ζητούσε από τους παίκτες του να είναι πολύ προσεκτικοί.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια με Άρη, Ντουντελάνζ και Παναθηναϊκό. Σε αυτή τη σειρά αγώνων ο Μαρτίνς θα χρειαστεί όλους τους ποδοσφαιριστές του και γι’ αυτό επέμεινε να είναι προσεκτικοί με τον αγωνιστικό χώρο.