Άρης - Νίκη Βόλου 3-0: Με το ένα πόδι στην τετράδα χάρη σε Νταρίντα και Σουλεϊμάνοφ!

Ο Άρης με τέρματα των Νταρίντα (61', 90+3') και Σουλεϊμάνοφ (90+6') επικράτησε 3-0 στο «Βικελίδης» της Νίκης Βόλου στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό του Κυπέλλου και σε μεγάλο βαθμό εξασφάλισε την πρόκριση του στην 4αδα του θεσμού

Άρης - Νίκη Βόλου 3-0: Με το ένα πόδι στην τετράδα χάρη σε Νταρίντα και Σουλεϊμάνοφ!

Ο Άρης επιβεβαίωσε τα προγνωστικά που τον ήθελαν επικρατέστερο κόντρα στην Νίκη Βόλου (της Super League 2) επικρατώντας στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου με 3-0 στο «Βικελίδης» και είναι το απόλυτο φαβορί για να είναι η ομάδα που θ' αντιμετωπίσει το νικητή του OΦΗ - Παναιτωλικός)

Στα αξιοσημείωτα ότι το ματς ήταν στο 1-0 ως το 90+3' αλλά δύο γκολ των κορυφαίων του γηπέδου Νταρίντα και Σουλεϊμάνοφ αύξησαν τον φαβοριτισμό τους.

Με τέσσερις αλλαγές σε σχέση με την ΑΕΚ κι επτά σε σχέση με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Άρης κόντρα στους Βολιώτες και τον Μανού Γκαρθία για πρώτη φορά βασικό μετά την επιστροφή του από τραυματισμό, ενώ επέστρεψε νωρίτερα ο Μπράμπετς

Το ματς είχε την αναμενόμενη εικόνα με τον Άρη στο προσκήνιο αλλά ο Μορόν παρότι είχε τις ευκαιρίες (τέσσερις πρώτες της ομάδας του) ήταν άστοχος.

Ειδικά στο τετ α τετ του 9ου λεπτού. Toν Ισπανό πρώτο σκόρερ της Super League μιμήθηκε κι ο Φεράρι στο δικό του τετ α τετ (40'), ενώ η συμμετοχή του στην φάση του 30', όπου ήταν εκτεθειμένος, αρχικά, στέρησε το γκολ στον Νταρίντα.

Στο ίδιο διάστημα η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου (δίχως τους τραυματίες Πέττα, Μπάχανακ, τον διεθνή Μιράντα και τον Μπουργάνη) είχε ένα κοντινό, μονοκόμματο, σουτ του Λίταινα που εξουδετέρωσε ο Κουέτα.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στην επανάληψη με τον Γκαραβέλη να σταματά ακόμη μια φορά τον Μορόν, όπως έκανε και στο 61' σε σουτ του Σουλεϊμάνοφ.
Ωστόσο το «ριμπάουντ» πήρε ο Νταρίντα που έστειλε στα δίχτυα και παρότι αρχικά το τέρμα ακυρώθηκε (για οφσάιντ) μέσω VAR κατακυρώθηκε!

Το ματς έμοιαζε να λήγει με το μίνιμουμ σκορ αλλά το δεύτερο γκολ του Νταρίντα (90+3') με κεφαλιά (από σέντρα του Σαβέριο) και η γκολάρα του Σουλεϊμάνοφ με φαλτσαριστό σουτ (90+6') άλλαξαν τα δεδομένα για την ομάδα του Μάντζιου...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΡΗΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 3-0

Γήπεδο: «Κλ. Βικελίδης»

Σκόρερς: 61', 90+3' Nταρίντα, 90+6' Σουλεϊμάνοφ.

Διαιτητής: Xρ. Βεργέτης (Αρκαδίας).

Κίτρινες κάρτες: Ντουκουρέ (45’), Βερστράτε (90’) - Kυριακίδης (18’), Πολίτης (84’), Να’ α (85’), Ριμπέιρο (90+1’)

Κόκκινες κάρτες: -

ΑPHΣ (Μάντζιος): Κουέστα – Μοντόγια (46’ Οντουμπάτζο), Φεράρι, Μπράμπετς, Φαμπιάνο – Ντουκουρέ (46’ Bερστράτε), Νταρίντα, Μανού Γκαρθία (57’ Σαμόρα) – Φετφατζίδης (46’ Σουλεϊμάνοφ), Σαβέριο, Μορόν.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης - Κάσσος, Ανδρέου, Στίκας, Αναστασίου - Κυριακίδης, Λίταινας (57’ Ριμπέιρο) - Γαβριηλίδης, Πολίτης (84’ Τοπαλίδης), Κρητικός (72’ Να’α) – Τζιώρας (57’ Παναγιωτίδης).