Ουζουνίδης: «Με τον Παναθηναϊκό πρέπει καλύτεροι απ’ ότι με τον Άρη»

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Έλληνας τεχνικός από την προσπάθεια των μικρών της ΑΕΚ στο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας ενώ όταν ρωτήθηκε για το ντέρμπι που ακολουθεί ξεκαθάρισε πως θα πρέπει η «Ένωση» να παρουσιαστεί βελτιωμένη.

Ουζουνίδης: «Με τον Παναθηναϊκό πρέπει καλύτεροι απ’ ότι με τον Άρη»

Χαρούμενος με την εμφάνιση των νεαρών του και την επανεμφάνιση των Πάρη Μπάμπη και Χρήστου Αλμπάνη παρουσιάστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας. Όταν πάντως δέχθηκε την ερώτηση για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που έρχεται, έστειλε και το σαφέστατο μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του: «Πρέπει να είμαστε καλύτεροι απ’ ότι με τον Άρη».

Στο αρχικό του σχόλιο πάντως ο Εβρίτης τεχνικός ανέφερε για το ματς στο γήπεδο της Φιλιππούπολης: «Κάποια από τα νεαρά παιδιά έδειξαν πως με δουλειά και περισσότερη βοήθεια από εμάς θα μπορέσουν στη διάρκεια της χρονιάς να μας βοηθήσουν. Από εκεί και πέρα είδα κάποια παιδιά να μην έχουν τόσο διάθεση και να προσπαθούν να κάνουν πράγματα που δεν έπρεπε. Κερδίσαμε όμως, όλα καλά. Αυτό που ήταν σημαντικό, ήταν να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες μας. Και θέλαμε να δώσουμε την ευκαιρία σε κάποια νέα παιδιά, να δείξουν πόσο έτοιμα είναι».

Συνεχίζοντας έγινε πιο συγκεκριμένος: «Ο Μπότος ήταν πολύ καλός. Είναι ένα πειθαρχημένο παιδί, ένα παιδί που ακούει. Μπήκε και ο Αλμπάνης, που είχε καιρό να παίξει. Ήμασταν σοβαροί και επιθετικά θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα».

Σε εκείνο το σημείο έφτασε η ερώτηση για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και είπε: «Πρέπει να είμαστε καλύτεροι και σε διάρκεια απ’ ότι στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη. Είναι ντέρμπι, αυτό τα λέει όλα».

Η συζήτηση επέστρεψε στους πιτσιρικάδες και το αν υπάρχει προοπτική για εκείνους: «Ήδη έχουμε αρχίσει να τους δίνουμε συμμετοχές. Ο Μπότος δεν έχει κλείσει ακόμα τα 18, αλλά δουλεύει καλά. Απ’ αυτούς εξαρτάται. Δεν φτάνει μόνο το ταλέντο. Πρέπει και οι νεαροί παίκτες από μόνοι τους να φτιάξουν την προσωπικότητα και την αυτοπεποίθησή τους».

Μαρσέλο: Έπρεπε να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, Μαρσέλο Τροΐζι, ήταν απογοητευμένος με την εικόνα της ομάδας του και δήλωσε στην κάμερα του Cosmote Sports: «Δε μου άρεσε τόσο πολύ όπως παίξαμε. Θα μπορούσαμε να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα και να κάνουμε κάποια ευκαιρία. Σίγουρα είναι η ΑΕΚ, η πρωταθλήτρια, αλλά έπρεπε να παίξουμε καλύτερα. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω ψυχολογικά την ομάδα για το ματς της Κυριακής. Ο στόχος είναι το πρωτάθλημα και η εξάδα. Είμαστε μία νέα ομάδα. Πιστεύω στους παίκτες μου. Δεν είναι ο Απόλλων αυτό που έδειξε σήμερα».