Πέπε Μελ: «Αισιόδοξος για τη ρεβάνς - Ήταν μόνο το πρώτο ημίχρονο» (vid)

Οι δηλώσεις του Πέπε Μελ μετά την ήττα του ΟΦΗ από τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Πέπε Μελ: «Αισιόδοξος για τη ρεβάνς - Ήταν μόνο το πρώτο ημίχρονο» (vid)

Ο Παναιτωλικός πέρασε με 1-2 από την έδρα του ΟΦΗ για το πρώτο ματς της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Πέπε Μελ όμως να δηλώνει σιγουριά ότι οι παίκτες μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση στη ρεβάνς.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το πως εξηγεί την εικόνα του ΟΦΗ: «Σήμερα οι παίκτες ήταν πιεσμένοι, ήταν υποχρεωτικό να κερδίσουμε. Αυτό το παιχνίδι είναι 180 λεπτά και τώρα είναι το ημίχρονο. Είμαι αισιόδοξος για τον επαναληπτικό, πιστεύω πως είναι μόνο το πρώτο ημίχρονο».

Για το αν υπάρχει εξήγηση για την εικόνα του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο και τα γκολ που δέχεται λόγω του τρανζίσιον: «Είναι λάθος δικό μας, δεχτήκαμε δύο γκολ σε αντεπιθέσεις και το δεύτερο είναι τραγικό. Ήμασταν στην επίθεση, δεν τελείωσαμε την φάση και νομίζαμε ότι τελείωσε το ματς και δεν κάναμε φάουλ για να σταματήσουμε την επίθεση».

Για το τι πρέπει να γίνει ώστε να αλλάξει η εικόνα του ΟΦΗ και να πάρει την πρόκριση: «Για μένα το πιο σημαντικό είναι να διορθωθούμε, να παίξουμε καλύτερα και να κερδίσουμε το δεύτερο ημίχρονο αφού κέρδισε σήμερα ο Παναιτωλικός, μπορούμε να κερδίσουμε και εμείς εκεί».

Για το ότι ο ΟΦΗ δεν σκοράρει και δεν δημιουργεί φάσεις: «Πρέπει να διορθωθούμε και στους δύο τομείς. Αν βάλουμε στην διαδικασία διαφορετικούς παίκτες πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε, ο στόχος είναι ίδιος. Να σκοράρουμε για να προκριθούμε».

Νωρίτερα, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο Μελ είπε στην Cosmote TV:

«Μιλάμε στην ουσία για ένα παιχνίδι 180 λεπτών, είμαστε στο 90ο λεπτό. Κάναμε ένα παιδικό λάθος στην τελευταία φάση. Πρώτα δεν τελειώσαμε την δική μας επίθεση με το σουτ που έπρεπε να κάνουμε και στη συνέχεια δεν κάναμε φάουλ και ήρθε το γκολ του Παναιτωλικού».