Άλλος Άρης με Αήττητο Σπατών: Η αποστολή για το Κύπελλο

Οι Θεσσαλονικείς με αλλαγές στη σύνθεσή τους θα παραταχθούν με μόνο στόχο τη νίκη κόντρα στον Αήττητο για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Άλλος Άρης με Αήττητο Σπατών: Η αποστολή για το Κύπελλο

Ο Άρης χρειάζεται με κάθε τρόπο τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στον Αήττητο Σπάτων στις 17:15 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για να μην θέσει σε κίνδυνο την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ωστόσο θέλει τη νίκη για να ξεπεράσει και την αγωνιστική κρίση και να βελτιώσει το βαρύ κλίμα. Ο Πάκο Ερέρα άφησε εκτός αποστολής βασικά στελέχη, όπως οι Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα, Κουέστα και Μάβραϊ και σκοπεύει να παρατάξει μια ενδεκάδα με πολλές αλλαγές, σε μια προσπάθεια να δει σε δράση και ποδοσφαιριστές που έχουν μικρό έως και καθόλου χρόνο συμμετοχής.

Το πιο βασικό τεστ είναι η δοκιμή του Νίκο Μαρτίνες, που σύμφωνα με τα δεδομένα θα παίξει στα άκρα της επίθεσης και όχι ως επιτελικός μέσος. Ο Αργεντινός έχει παίξει πολύ λίγο και είναι ένα από τα ερωτηματικά για τις επιλογές του Ισπανού, καθώς είναι ίσως ο μοναδικός στο ρόστερ, που μπορεί να παίξει κάθετα και να αξιοποιήσει τους επιθετικούς. Στην ενδεκάδα θα πάρει θέση και ο Πέντρο Βίτορ, που αποκτήθηκε στο φινάλε των μεταγραφών από την ΑΕΚ και έχει αγωνιστεί μόνο σε ένα φιλικό. Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να επιστρέψει ο Γιουνές, με στόχο να βρει στόχο και να «ξεμπουκώσει», ώστε να τονωθεί η ψυχολογία του, ενώ δίπλα του (για την ακρίβεια πίσω του) στο τελευταίο πλάνο προπόνησης δοκιμάστηκε και ο Ναζλίδης.
Στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν ξανά μαζί ο Δεληζήσης με τον Σόουζα, οι δύο βασικοί στόπερ της περσινής περιόδου.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Αναγνωστόπουλος, Καντιμοίρης, Colazo, Hugo Souza, Diguiny, Basha, Younes, Martinez, Menendez, Pedro Vitor, Ναζλίδης, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Παυλίδης, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Καλλίδης, Μπαγκαλιάνης.