Ολυμπιακός: Είχε Πασχαλάκη, αλλά και πάλι μία από τα ίδια

Ο Ολυμπιακός χάρη στον Πασχαλάκη έφτασε στο σημείο να διεκδικεί την πρόκριση στα πέναλτι κόντρα σε έναν κακό Παναθηναϊκό, αλλά και πάλι είχε σοβαρό θέμα στο σκοράρισμα.

Ολυμπιακός: Είχε Πασχαλάκη, αλλά και πάλι μία από τα ίδια

Σοφότεροι δεν γίναμε από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Όταν μία πρόκριση κρίνεται στη διαδικασία των πέναλτι είναι πράγματι και θέμα τύχης. Το ζήτημα, όμως, είναι πώς φτάνεις μέχρι εκείνο το σημείο.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ μίλησε για τις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του στην παράταση. Όντως έχασε ευκαιρίες ο Ολυμπιακός στην παράταση και θα μπορούσε να έχει σκοράρει και αυτό είναι ένα από τα προβλήματα που έχει αποκτήσει η ομάδα από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία ο Κάρλος Καρβαλιάλ. Δεν μπορεί να σκοράρει ο Ολυμπιακός ό,τι και να κάνει.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να στέκονται στις ευκαιρίες της παράτασης, αλλά από την άλλη είδαν και τον Πασχαλάκη να κάνει ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Ο Έλληνας γκολκίπερ κράτησε όρθια την ομάδα του στην κανονική διάρκεια και χάρη σε αυτόν το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Ο Πασχαλάκης ήταν όλα τα λεφτά για τον Ολυμπιακό σε ακόμα ένα ματς, αλλά αυτό δεν αρκούσε.

Εκείνο που πρέπει να προβληματίζει τον Ολυμπιακό είναι πως έπαιξε τρία ντέρμπι το τελευταίο διάστημα και βρήκε απέναντι του έναν κακό Παναθηναϊκό και μία κακή ΑΕΚ και ο απολογισμός είναι ένας αποκλεισμός στο Κύπελλο και μία ήττα από τους «κιτρινόμαυρους».

Σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια οι αντίπαλοι του δεν ήταν ανώτεροι, αλλά ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να πάρει τίποτα. Στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό εκείνο που μπορούμε να αναγνωρίσουμε στην ομάδα του Πειραιά είναι πως οι ποδοσφαιριστές το πάλεψαν με τη ψυχή τους. Μέσα σε όλη αυτή τη δύσκολη κατάσταση ο Ολυμπιακός βλέπει τους παίκτες του να βγάζουν αντίδραση στο γήπεδο, αλλά μέχρι εκεί. Δεν μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω από αυτό που βλέπουμε. Δεν μπορούν να φτιάξουν φάσεις και να σκοράρουν και ειδικά επί Καρβαλιάλ ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει πολύ σοβαρό θέμα στο σκοράρισμα.

Πλέον από εδώ και πέρα το ζητούμενο είναι να μην αδειάσουν και οι παίκτες και πετάξουν λευκή πετσέτα, διότι η ομάδα εδώ που έχει φτάσει κινδυνεύει σοβαρά να μείνει και εκτός Ευρώπης την επόμενη σεζόν.