Τερίμ: «Ήταν σαν τελικός!»

Ο Φατίχ Τερίμ δήλωσε την ικανοποίηση του μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού μιλώντας για έναν «άψογο αγώνα» κι από τους δύο αντιπάλους.  

Τερίμ: «Ήταν σαν τελικός!»

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου επικρατώντας στα πέναλτι του Ολυμπιακού, μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» κι όπως ήταν απόλυτα φυσιολογικό ο προπονητής του, Φατίχ Τερίμ δεν μπορούσε (και δεν ήθελε...) να κρύψει την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα της «επίσκεψης» στο Νέο Φάληρο.

Mάλιστα εξήρε την αγωνιστικότητα των ποδοσφαιριστών του και σημείωσε τις απουσίες της ομάδας του, ενώ υπογράμμισε την αξία του αποτελέσματος:

«Ήταν ένας άψογος αγώνας και για τις δύο πλευρές. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, δεν είναι το πιο εύκολο να παίζεις 120 λεπτά και να πηγαίνεις στα πέναλτι. Είμαι ευχαριστημένος που κερδίσαμε εμείς και χαρούμενος που περάσαμε στην επόμενη φάση.

Βάλαμε παίκτες να παίζουν σε διαφορετικές θέσεις αλλά δώσαμε καλή μάχη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και χαίρομαι που δώσαμε μια νίκη στους οπαδούς. Έχω τεράστιο σεβασμό στη μάχη που δώσαμε. Θα μπορούσαμε να το είχαμε τελειώσει νωρίτερα. Αλλά ήρθε μια στιγμή που οι παίκτες δεν μπορούσαν να συνεχίσουν, είχαν κράμπες, έπρεπε να γίνουν αλλαγή, είπαμε να κάνουν υπομονή και χρησιμοποιήσαμε όσους είχαμε. Δώσαμε μάχη στο γήπεδο. Δεν είναι και το πιο εύκολο να παίζεις κόντρα στον Ολυμπιακό. Ήταν σαν τελικός».