Νταρίντα: «Τώρα, πρέπει να φτάσουμε στον τελικό»

Ο Βλαντιμίρ Νταρίντα μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», εξέφρασε την άποψή του ότι ο Άρης άξιζε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Νταρίντα: «Τώρα, πρέπει να φτάσουμε στον τελικό»

Πανευτυχής για την πρόκριση του Άρη στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας παρουσιάστηκε ο Βλαντιμίρ Νταρίντα. Μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», είπε:

Για το τι σημαίνει η πρόκριση: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Δώσαμε τα πάντα στο γήπεδο, θέλαμε να προκριθούμε. Ακόμα και στην διαδικασία των πέναλτι ήμασταν αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε κι είμαστε χαρούμενοι που πήραμε την πρόκριση».

Για τη συνέχεια: «Σίγουρα, έχουμε κι άλλα παιχνίδια μπροστά μας στο Κύπελλο, όμως το σημερινό παιχνίδι ήταν "τελικός" υπό την έννοια ότι ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι που θα μπορούσαμε να δώσουμε στον δρόμο για τον τελικό. Τώρα, πρέπει να φτάσουμε στον τελικό. Ήθελα να τα καταφέρουμε σήμερα. Κρίμα που δεν ήταν ο κόσμος στο γήπεδο για να το χαρούμε μαζί. Ήταν μια υπέροχη βραδιά».

Τι ειπώθηκε στο ημίχρονο: «Η απόδοσή μας δεν ήταν κι η καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο. Στα αποδυτήρια μιλήσαμε, είπαμε ότι έπρεπε να πιστέψουμε και να δώσουμε τα πάντα για να αναστρέψουμε την κατάσταση και το κάναμε».