Κηφισιά - ΟΦΗ 1-1: Στα προημιτελικά με άγχος οι Κρητικοί (highlights)

Η Κηφισιά και ο ΟΦΗ έμειναν στο 1-1 και έτσι οι Κρητικοί προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κηφισιά - ΟΦΗ 1-1: Στα προημιτελικά με άγχος οι Κρητικοί (highlights)

Ο ΟΦΗ είχε νικήσει στον πρώτο αγώνα με 3-1 και στη ρεβάνς με την Κηφισιά πήρε το 1-1 και παράλληλα το εισιτήριο για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο γήπεδο της Καισαριανής ο ρυθμός του πρώτου ημιχρόνου δεν ήταν καλός, με την ομάδα της Κρήτης να ελέγχει την κατοχή, αλλά να μην απειλεί με αξιώσεις την αντίπαλη εστία. Στην επανάληψη η πίεση των γηπεδούχων ανέβηκε αισθητά με αποτέλεσμα το ματς να πάρει φωτιά.

Οι παίκτες της Κηφισιάς με τη συμπλήρωση μίας ώρας βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Τετέι κράτησε όμορφα τη μπάλα και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Κωνσταντακόπουλο, ο οποίος σκόραρε για το 1-0.

Ο ίδιος δέκα λεπτά αργότερα έχασε την ευκαιρία να ζευγαρώσει τα τέρματά του και να ισοφαρίσει για την ομάδα του στο συνολικό σκορ. Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε, όμως ο ΟΦΗ άντεξε και τελικά ισοφάρισε στις καθυστερήσεις.

Ο Παρράς ανέτρεψε τον Μπάκου που έκανε το ντεμπούτο του με τους Κρητικούς και ο ρέφερι Ματσούκας έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε εύστοχα ο Φελίπε διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Κηφισιά - ΟΦΗ 1-1

Γήπεδο: Δημοτικό Καισαριανής

Σκόρερ: 60' Κωνσταντακόπουλος - 90+3' πεν. Φελίπε

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας)

Κίτρινες: Παρράς, Αντερέγκεν, Ιπαλίμπο, Μασούρας,Μπάκου

Συνθέσεις:

ΚΗΦΙΣΙΑ: Νικοπολίδης, Παρράς, Σμπώκος, Βαφέας (46΄ Τεσέιρα), Σπίνος, Σολόα (71΄ Ιπαλίμπο), Αντούνες, Κωνσταντακόπουλος, Ίλιεφ (62΄ Μασούρας), Τετέι (62΄ Μπιφουμά), Αντερέγκεν

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Πασαλίδης (68΄ Λαμπρόπουλος), Αμπάντα, Γκαγέγος, Γκλάζερ, Μπάκιτς (68΄ Νέιρα), Ριέρα (46' Μπάκου), Μοσκέρα (81΄ Μεγιάδο), Ντίκο (68΄ Φελίπε).