Με Αλμπάνη στη Λάρισα η ΑΕΚ

Μετά από δυόμισι μήνες ο 24χρονος εξτρέμ επιστρέφει σε αποστολή. Το μήνυμα του Ουζουνίδη ενόψει Απόλλωνα και Παναθηναϊκού.

Με Αλμπάνη στη Λάρισα η ΑΕΚ

Νίκη για να «καθαρίσει» με την υπόθεση πρόκριση θέλει αύριο (31/10, 15.00) η ΑΕΚ στην εκτός έδρας της αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδας με τον Απόλλωνα Λάρισας στο γήπεδο της Φιλιππούπολης. Η «κιτρινόμαυρη» αποστολή βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλία, όπου της επιφυλάχτηκε και μια μικρή υποδοχή από σχεδόν τριάντα φίλους της.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης συμπεριλήφθηκε καθώς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. Στα αξιοσημείωτα πως μέσα είναι και ο Χρήστος Αλμπάνης που επιστρέφει μετά από δυόμισι μήνες. Επίσης παρόν είναι και ο 19άχρονος Πάρης Μπάμπης, που επανήλθε μετά τη ρήξη χιαστών.

Αναλυτικά η αποστολή που ταξίδεψε στη Λάρισα αποτελείται από τους: Τσιντώτας, Γιαννίκογλου, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Αλμπάνης, Γαλανόπουλος, Μπάμπης, Μοράν, Μπότος, Γιούσης, Άλεφ, Γιακουμάκης, Γιαννιώτας, Μπούσης, Σαρδέλης, Σταμούλης.

Οι τρεις τελευταίοι προέρχονται από την Ακαδημία και προπονούνται πλέον υπό τις οδηγίες του Ουζουνίδη με την πρώτη ομάδα. Επαγγελματίες έγιναν το καλοκαίρι.

Εκτός, μεταξύ πολλών άλλων βασικών, έμεινε και ο Τάσος Μπακασέτας. Ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό παραμένει στον αέρα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ήδη στείλει το μήνυμά του στους παίκτες του. «Πάμε να κλείσουμε την εβδομάδα με νίκες σε Κύπελλο και ντέρμπι. Πρώτα όμως μας ενδιαφέρει ο Απόλλωνας και μετά ο Παναθηναϊκός».

Η ΑΕΚ δεν θα έχει τον κόσμο της στο πλευρό της στο γήπεδο της Φιλιππούπολης καθώς υπάρχει απαγόρευση οργανωμένης αλλά και μεμονωμένης μετακίνησης.