Βιλένα: «Θα δώσουμε το 100% για τη νίκη και την πρόκριση κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο Ολλανδός μέσος του Παναθηναϊκού, Τόνι Βιλένα, μίλησε για τον σημερινό (17/1) αγώνα ρεβάνς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο Ελλάδας.

Βιλένα: «Θα δώσουμε το 100% για τη νίκη και την πρόκριση κόντρα στον Ολυμπιακό»

«Τελικό» χαρακτήρισε τον σημερινό αγώνα ρεβάνς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό ο Ολλανδός μέσος του Παναθηναϊκού, Τόνι Βιλένα, για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και τόνισε ότι οι «πράσινοι» θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερους εαυτό για να πάρουν την πρόκριση. Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, είπε:

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι ξανά και ναι, είναι ένας ακόμη «τελικός». Νομίζω πως στο πρώτο παιχνίδι δεν παίξαμε τόσο καλά, αλλά οκ, πήραμε την ισοπαλία. Σήμερα όμως είναι μια καινούργια μέρα, με νέες ευκαιρίες και θα πρέπει να δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη εκεί».

Για το αν νιώθει καλύτερα στον νέο τρόπο παιχνιδιού: «Ναι, νομίζω πως μου αρέσει πάρα πολύ ο τρόπος που παίζουμε. Και ο τρόπος που το κάνουμε. Νομίζω πως όλοι παίζουν πιο ελεύθερα και γνωρίζουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Επίσης αν δείτε τους αγώνες, παίζουμε καλά αλλά υπάρχουν πάντα πράγματα τα οποία πρέπει να κάνουμε καλύτερα».