Πανσερραϊκός: Η αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ - Τέλος ο Τσαγκαλίδης  

Έγινε γνωστή η αποστολή του Πανσερραϊκού για το ματς με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (17/1, 17.00). Λύθηκε η συνεργασία με τον Τσαγκαλίδη.

Πανσερραϊκός: Η αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ - Τέλος ο Τσαγκαλίδης  

Με προπόνηση το πρωί της Τρίτης (16/1), ο Πανσερραϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας. Για την 1η αγωνιστική της φάσης των «8», ο Πανσερραϊκός αντιμετωπίζει στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών τον ΠΑΟΚ (Τετάρτη 17/01, 17:00).

Ο Πάμπλο Γκαρσία ενόψει και του αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους ποδοσφαιριστές του.

Ο προπονητής μας πήρε 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και αυτοί είναι οι: Κατσίκας, Τσομπανίδης, Μπέργκστρεμ, Αυλωνίτης, Διαμαντής, Πεταυράκης, Πηλέας, Ντανκερλούι, Θυμιάνης, Μορέιρα, Οικονόμου, Στάικος, Σοφιανός, Μούργος, Τομάς, Ουάρντα, Γούλερι, Χεφτέ, Μασκανάκης, Παπαβασιλείου, Μπαΐροβιτς.

Εκτός αποστολής έμειναν οι διεθνείς Μασαρίποφ και Ουεντραόγκο που έδωσαν τους πρώτους τους αγώνες σε Κύπελλο Ασίας και Κύπελλο Αφρικής, ο τραυματίας Χατζηστραβός που έχει υποστεί θλάση και οι Γκοτζαμανίδης, Δεληγιαννίδης, Άλεξιτς, Χοβάν, Ανάκογλου.

Στο μεταξύ η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Τσαγκαλίδη.