Ατρόμητος: Με αρκετές απουσίες κόντρα στην ΑΕΛ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι με την ΑΕΛ και ο Σάσα Ίλιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες αρκετών ποδοσφαιριστών του.

Ατρόμητος: Με αρκετές απουσίες κόντρα στην ΑΕΛ

Ανοιχτή είναι η πρόκριση ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΑΕΛ μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα που είχε διεξαχθεί στη Λάρισα. Οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους την Τρίτη (16/1, 19:00) στο Περιστέρι με τους «κυανόλευκους» να ολοκληρώνουν την προετοιμασίας του.

Ο Σάσα Ίλιτς ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τους «βυσσινί» και οι απουσίες είναι αρκετές. Ο Ατρόμητος μετράει δώδεκα συνεχόμενα παιχνίδια αήττητος από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Ίλιτς.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ατρόμητου αναφέρει:

«Ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ (16/1, 19:00) στο Περιστέρι για τη 2η αγωνιστική της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάσα Ίλιτς, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για το ματς.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Πομόνης, Ασεβέδο, Ιμερέκοφ, Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Κούεν, Καραμάνης, Βράκας, Κούντε, Βαλένσια, Ντιρκς, Βέργος, Τριμμάτης, Αντζιέλσκι