Ο Αλεξανδρόπουλος με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο και τα ισορροπημένα αποτελέσματα

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος θα μπει στη Λεωφόρο με τη φανέλα του Ολυμπιακού για να παίξει εναντίον του Παναθηναϊκού σε μία... διπλή ιδιαιτερότητα. 

Ο Αλεξανδρόπουλος με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο και τα ισορροπημένα αποτελέσματα

Ο ίδιος ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος χαρακτήρισε ιδιαίτερο για εκείνον το αποψινό (21.30) ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για τη φάση των «16» του Κυπέλλου και φυσικά δεν μπορεί να είναι αλλιώς από τη στιγμή που θα παίξει για πρώτη φορά στην έδρα της παλιάς του ομάδας με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Ο διεθνής μέσος ήταν βασικός στο ντέρμπι του Φαλήρου που διακόπηκε με το σκορ στο 1-1 λόγω της ρίψης της κροτίδας, ελπίζοντας ότι σε αυτό το δεύτερο φετινό παιχνίδι του κόντρα στον ΠΑΟ τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά χωρίς την παρουσία θεατών στο γήπεδο. Ο ίδιος βέβαια δήλωσε ότι θα ήθελε να έχει κόσμο, όπως θέλει και κάθε ποδοσφαιριστής από το να παίζει μπροστά σε άδειες εξέδρες.

Υπάρχει και μία άλλη ιδιαιτερότητα. Ο Αλεξανδρόπουλος έχει μοιρασμένα αποτελέσματα στις συμμετοχές του σε ντέρμπι «αιωνίων». Όταν ήταν στον Παναθηναϊκό είχε παίξει σε εννιά τέτοιους αγώνες με τρεις νίκες για την τότε ομάδα του, τρεις ισοπαλίες (όλες 0-0) και τρεις νίκες του Ολυμπιακού. Εάν βάλουμε και το φετινό ματς που μέχρι τη διακοπή ήταν ισόπαλο, υπάρχει μια μικρή τροποποίηση σε αυτή την ισορροπημένη «παράδοση» του παίκτη στη «μητέρα των μαχών» του ελληνικού ποδοσφαίρου.