Νιόπλιας: «Το 1-1 δεν λέει κάτι» (vid)

Ο Νίκος Νιόπλιας αναφέρθηκε στο 1-1 του Λεβαδειακού με τη Νίκη Βόλου για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Νιόπλιας: «Το 1-1 δεν λέει κάτι» (vid)

Ο Λεβαδειακός υποδέχτηκε τη Νίκη Βόλου στη Βοιωτία για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε ισόπαλος 1-1 και ο Νίκος Νιόπλιας αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας.

Ο προπονητής του Λεβαδειακού δήλωσε: «Είμαι 40 χρόνια στο ποδόσφαιρο και δεν μου έχει τύχει ξανά αυτό. Δηλαδή να παίξουμε εννιά παιχνίδια μέσα σε τριάντα μέρες. Κόλλησαν τα δύο ματς του Κυπέλλου λόγω της πλημμύρας στην Καρδίτσα και όχι μόνο αυτό είναι και τα ταξίδια που κάναμε για να αντιμετωπίσουμε ομάδες οι οποίες είχαν ρεπό στον όμιλό μας γιατί πλέον δεν παίζει ο Αλμωπός.

Παρόλα αυτά έχουμε καλή ομάδα, ανταπεξήλθαμε πάρα πολύ καλά γιατί λαθέψαμε μόνο σε ένα παιχνίδι στην Καρδίτσα και έγινε λόγω των συνεχόμενων αγώνων με αποτέλεσμα να έχουμε και τον τραυματισμό έξι παικτών.

Όπως και να χει είμαστε καλά, κάναμε πολύ καλή προπόνηση το καλοκαίρι. Το 1-1 δεν λέει κάτι, βλέπετε ότι αυτά τα παιχνίδια είναι δύσκολα και για τις δύο ομάδες. Και να περάσουμε πάλι το πρόγραμμα του Ιανουαρίου έτσι θα είναι. Το οξύμωρο είναι πως μετά από εννιά παιχνίδια μέσε σε τριάντα μέρες σήμερα σταματάμε και θα παίξουμε ξανά σ' ένα μήνα γιατί έχουμε το ρεπό και μετά έρχονται τα Χριστούγεννα».