Ελευθερόπουλος: «Όλα είναι ανοικτά για την πρόκριση» (vid)

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος σχολίασε την ισοπαλία της Νίκης Βόλου στην έδρα του Λεβαδειακού για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ελευθερόπουλος: «Όλα είναι ανοικτά για την πρόκριση» (vid)

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τη Νίκη Βόλου για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, ενώ τόνισε πως όλα είναι ανοικτά για το ποια ομάδα θα πάρει την πρόκριση.

Ο προπονητής των Θεσσαλών είπε: «Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι. Ο Λεβαδειακός έχει μία πολύ ποιοτική ομάδα. Εμείς μετά από ένα διάστημα συνεχόμενων νικών είχαμε ένα αρνητικό σερί με τρεις ήττες. Νομίζω πως τα παιδιά προσπάθησαν πολύ και για να είμαι ειλικρινής ο Λεβαδειακός ήταν ελαφρώς καλύτερος σε κάποια διαστήματα του αγώνα, αλλά αντέξαμε. Πλέον όλα είναι ανοικτά στο δεύτερο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες της κατηγορίας».

Ενόψει της ρεβάνς σχολίασε: «Όταν είσαι η Νίκη Βόλου είσαι υποχρεωμένος να κυνηγάς όλους τους στόχους. Πρωτεύον για εμάς είναι το παιχνίδι της Δευτέρας με τον ΠΑΟΚ Β', γιατί χωρίς να έχουμε κακή εικόνα έχουμε μικρότερη συγκομιδή βαθμών από αυτή που πρέπει να έχουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος για τα παιδιά που έπαιξαν σήμερα και δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής».