Λεβαδειακός - Νίκη Βόλου 1-1: Μ' ανοι«Χ»τοὺς λογαριασμούς στην Μαγνησία... (highlights)

Με τα δύο γκολ να επιτυγχάνονται στο πρώτο μέρος οι Λεβαδειακός και Nίκη Βόλου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 και η ομάδα που θα προκριθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου θα κριθεί στον επαναληπτικό, στην Μαγνησία ,στις αρχές Γενάρη

Λεβαδειακός - Νίκη Βόλου 1-1: Μ' ανοι«Χ»τοὺς λογαριασμούς στην Μαγνησία... (highlights)

Έχοντας ...προηγούμενα από το πρωτάθλημα της Super League 2 oι ποδοσφαιρικοί εκπρόσωποι της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας της χώρας, Λεβαδειακός και Νίκη Βόλου, τέθηκαν αντιμέτωποι στο πρώτο μεταξύ τους ματς, για την φάση των «16» του Kυπέλλου Ελλάδος, με την αναμέτρηση να λήγει ισόπαλη 1-1.

Σκορ που διαμορφώθηκε στο πρώτο μέρος και δεδομένου ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερη «βαρύτητα» στο εκτός έδρας γκολ όλα θα κριθούν, για το ποια ομάδα θ' αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού AEK-Άρης, στα προημιτελικά, στην Μαγνησία.

Oι φιλοξενούμενοι του Δημήτρη Ελευθερόπουλου προηγήθηκαν στο 16ο λεπτό, στην πρώτη τους τελική, με το παρθενικό, επίσημο, τέρμα του Λάμπρου Πολίτη που, με αριστερό φαλτσαριστό σουτ ολοκλήρωσε ιδανικά την κόντρα «ζωγραφίζοντας» τον Στογιάνοβιτς, ο οποίος βρήκε την μπάλα, αλλά δεν κατάφερε να της αλλάξει την πορεία.

Οι γηπεδούχοι του Nίκου Nιόπλια, πήραν, ακολούθως, τα ηνία του αγώνα με τον Γιαννιώτα... μπροστάρη κι ήταν ο δημιουργός της ισοφάρισης (40') αφού βρήκε με σέντρα ακριβείας το κεφάλι του Ρομό, που με νίκησε τον Γρομητσάρη στον αέρα πριν στείλει την μπάλα στη δεξιά γωνιά του Γκαραβέλη.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν «ψηλά», για να μην την ...ξαναπατήσουν και παρότι απέτρεψαν (αντ)επιθέσεις δεν κατάφεραν ν' απειλήσουν ιδιαίτερα.

Εξαίρεση ένα διαγώνιο σουτ του Πολέτο (63') στο οποίο «απάντησε» ένας άλλος νεοεισελθών ο Μόραρ (83') με φαλτσαριστό σουτ, άουτ.

Μια κεφαλιά του Ρομό δεν βρήκε στόχο και το σκορ έμεινε αναλλοίωτο μέχρι τέλους.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Λεβαδειακός – Nίκη Bόλου 1-1

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λiβαδειας «Λάμπρος Κατσώνης»

Σκόρερς: 40’ Ρομό – 15’ Πολίτης.

Δαιτητής: Bλάχος (Kαβάλας).

Κίτρινες κάρτες: Μπελμόντ (31’), Κουάντρα (33’) - Να’α (10’), Μπάχανακ (32’), Λίταινας (42’), Γκαραβέλης (83').

Κόκκινες κάρτες: -

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νιόπλιας): Στογιάνοβιτς – Τσάπρας, Βήχος, Σωτηράκος, Τσελεπίδης - Χάμοντ, Μπελμόντ (59’ Mεχία) – Συμελίδης (59’ Νικολιάς), Κουάντρα (59’ Πολέτο), Γιαννιώτας (76’ Λούα Λούα) – Ρόμο (86' Τσιριγώτης).

ΝΙΚΗ BΟΛΟΥ (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης - Κάσσος, Γρομητσάρης, Μπαχανάκ, Να'α 4 (46’ Αναστασίου)– Γαβριηλίδης, Λίταινας, Πέττας (60’ Κυριακίδης) - Ριμπέιρο, Πολίτης (69’ Κρητικός, λ.τρ. 77’ Παναγιωτίδης), Τζιώρας 4 (46’ Mόραρ).