Δερμιτζάκης: «Θα τα δώσουμε όλα για να περάσουμε»

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Παύλος Δερμιτζάκης, μίλησε για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά το ισόπαλο 1-1 στο πρώτο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στους «16» του θεσμού.

Δερμιτζάκης: «Θα τα δώσουμε όλα για να περάσουμε»

Αισιόδοξος για την πρόκριση της ομάδας του στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής της ΑΕΛ, Παύλος Δερμιτζάκης, μετά το ισόπαλο 1-1 κόντρα στον Ατρόμητο, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τους «16» του θεσμού.

«Αρχικά θέλω να πω πως ο βαθμός δυσκολίας απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται στη Super League είναι πάρα πολύ μεγάλος. Είναι μια ομάδα πάρα πολύ δυνατή, αλλά αυτά τα παιχνίδια είναι μια πρόκληση για εμάς, για να δοκιμάσουμε τις δυνατότητες μας, εφόσον στοχεύουμε σε κάτι πάρα πολύ υψηλό. Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά, θεωρώ πως σήμερα κάνανε ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Σίγουρα, όταν έχεις έναν μονόλογο στο παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε μόνο μια φάση στο παιχνίδι και αυτό ήταν το γκολ, ειδικά όταν εμείς είχαμε τόσες ευκαιρίες σε ένα γεμάτο παιχνίδι, δεν μπορείς να μην είσαι χαρούμενος από τα παιδιά και τολμώ να πω πως θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι», είπε μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV και συνέχισε:

«Στο δεύτερο παιχνίδι, ο αντίπαλος έχει τον πρώτο λόγο, γιατί είναι σε υψηλότερη κατηγορία. Η ΑΕΛ είναι μια ομάδα στο Κύπελλο που έχει δύο κατακτήσεις, αλλά πρέπει να γνωρίζουμε και τον βαθμό δυσκολίας, Εγώ το γνωρίζω και σαν ΑΕΛ θα κάνουμε το καλύτερο για να μπορέσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση».