Λεβαδειακός - Λαμία 2-1: Με ανατροπή στους «16»

Ο Λεβαδειακός απέκλεισε (2-1) με ανατροπή τη Λαμία και περιμένει τη Νίκη Βόλου για να πάει στα προημιτελικά του Κυπέλλου! 

Λεβαδειακός - Λαμία 2-1: Με ανατροπή στους «16»

Ο Λεβαδειακός έδειξε στοιχεία ομάδας Super League και απέκλεισε με ανατροπή (2-1) τη Λαμία στο «Λάμπρος Κατσώνης», εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Εκεί θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες τη Νίκη Βόλου, με το πρώτο ματς να έχει οριστεί για τις 7/12 (17:00) στη Λαμία. Συνεπώς η ομάδα του Νίκου Νιόπλια είναι το φαβορί για να διακριθεί ξανά στον θεσμό, φτάνοντας έως τα προημιτελικά και κοιτάζοντας πιο μακριά.

Το γκολ του Φλοσάρντ Μάλτσι μόλις στο 5' έβαλε τη Λαμία σε θέση οδηγού, ενώ είχε και διπλό δοκάρι στο 24' πρώτα από φάουλ του Μούλα και απόκρουση του Στογιάνοβιτς και στη συνέχεια από κεφαλιά του Λόνγκο. Ο Λεβαδειακός αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο και με δύο τέρματα στο 58' του Μαξιμιλιάνο Κουάδρα και στο 66' με πέναλτι του Λούκας Πολέτο που είχε περάσει ως αλλαγή πήρε προβάδισμα στο σκορ. Και κράτησε μέχρι το τέλος την πρόκριση.

Κίτρινη κάρτα είδαν οι Σωτηράκος, Τσάπρας - Τσιλιανίδης, Γιαννούτσος.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στογιάνοβιτς, Κουάδρα (86' Μπελμόντ), Κουϊρουκίδης (46' Ρομό), Χάμοντ, Λιάγκας, Νίκας (59' Πολέτο), Νικολιάς, Σωτηράκος (46' Βήχος), Συμελίδης (49' λ.τ. Μεχία), Τσάπρας, Τσελεπίδης.

ΛΑΜΙΑ: Χατζηεμμανουήλ, Αμαράλ, Γιαννούτσος, Βασιλαντωνόπουλος, Κορνέζος, Μάλτσι, Τζανδάρης (79' Στάνκο), Νούνιεθ (60' Σαντάνα), Τσιλιανίδης (78' Μαρτίνες), Μουλά (60' Τσιλούλης), Λόνγκο (46' Ακούνια).

Πριν από τον αγώνα οι διαιτητές της αναμέτρησης Ζαμπαλάς, Κόλλιας. Νιδριώτης, Πουλόπουλος είχαν τροχαίο ατύχημα στη Λιβαδειά με το ταξί που τους μετέφερε στο γήπεδο, αλλά ευτυχώς δεν έπαθε κανείς το παραμικρό και διαιτήτευσαν κανονικά το παιχνίδι.