Γιούχτας - Ατρόμητος 0-1: Και τώρα η ΑΕΛ  

Ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του Γιούχτα στο Ηράκλειο και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ.

Γιούχτας - Ατρόμητος 0-1: Και τώρα η ΑΕΛ  

Με γκολ του Αντρέας Κουέν στο 54ο λεπτό ο Ατρόμητος πέρασε από το Ηράκλειο. Κέρδισε 1-0 τον Γιούχτα και προκρίθηκε στη φάση των «16», εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ, σε διπλά παιχνίδια.

Ο Ατρόμητος στο πρώτο ημίχρονο έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό Κόλλια, ο οποίος σταμάτησε όλες τις προσπάθειες των παικτών του Σάσα Ίλιτς. Μάλιστα οι Περιστεριώτες λίγο έλειψε στο φινάλε του πρώτου μέρους να δεχθούν και τέρμα με τον Τζανή.

Στο 50’ ο Γιουμπιτάνα άγγιξε πάλι το γκολ που τελικά ήρθε τέσσερα λεπτά αργότερα. Οι Αθανασίου, Ντιρκς συνεργάστηκαν και ο Κουέν με σουτ πέτυχε το 0-1 (54’).

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Κόλλιας, Γελαδάρης, Μάρτσι, Φαζός, Δασκαλάκης, Κίσσας, Μπρους (65’ Κόλα), Τζανής (65’ Πολυχρόνης), Αλεξόπουλος (65’ Ροβίθης), Βρετός (81’ Γιούσεφ), Κωστανάσιος (73’ Νοικοκυράκης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μαρκετζάνι, Αθανασίου, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Κιβρακίδης, Γιουμπιτάνα (65’ Γκονζάλεθ), Κουέν (90' Καραμάνης), Κούντε (65’ Βέργος), Φριντζόνσον, Βαλένσια (65’ Ρομπάιγ), Ντιρκς (72’ Τριμμάτης).