Χανιά – ΟΦΗ 3-5: Πεντάρα και πρόκριση σε...τρελό ματς στα Περιβόλια (vid)

Ο ΟΦΗ κέρδισε 5-3 στα Χανιά την τοπική ομάδα και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Χανιά – ΟΦΗ 3-5: Πεντάρα και πρόκριση σε...τρελό ματς στα Περιβόλια (vid)

Σε ένα ματς με πολλά γκολ και φάσεις, ο ΟΦΗ πέρασε από τα Χανιά (3-5) και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε 2-0 (29’ Αμπάντα, 43’ Φελίπε) αλλά τα Χανιά στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου ισοφάρισαν γρήγορα σε 2-2 (50’ Ελευθεριάδης, 52’ Μανουσάκης).

Στο 57’ ο Νταμπράουσκας έριξε στη μάχη τους Μοσκέρα, Ριέρα που έμελλε να…καθαρίσουν και το ματς. Ο πρώτος έγραψε το 2-4 με δύο γκολ (61’, 65’) και ήταν εκείνος που έδωσε την ασίστ στον Ριέρα για να πετύχει το 3-5 στο 79ο λεπτό, αφού ο Σερβιλάκης είχε μειώσει προσωρινά ξανά στο γκολ για την ομάδα των Χανίων στο 67ο λεπτό (3-4).

Αυτό το γκολ του Ριέρα…έκοψε τα πόδια των γηπεδούχων, που από το 83’ και μετά έπαιζαν με παίκτη παραπάνω λόγω της αποβολής του Μεγιάδο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΧΑΝΙΑ (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Νίκολιτς (81' Κατσούρι), Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Σερβιλάκης, Τσέλιος (67' Ντίας), Τσόρνομαζ, Λεμονής (81' Μπουρσέλης), Μιούλερ (46' Ελευθεριάδης), Μανουσάκης, Μάναλης (61' Βουό).

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μπάουμαν, Βούρος, Πασαλίδης, Λαμπρόπουλος (71' Γιαννούλης), Λάρσον, Αμπάντα, Μεγιάδο, Γκλάζερ, Γαγιέγος (57' Ριέρα), Τοράλ (57' Μοσκέρα), Φελίπε (71' Νέιρα).