Κοζάνη - Ηρακλής: Η ΕΠΟ αποφάσισε να αναβάλει τον αγώνα λίγες ώρες πριν από τη σέντρα

Η ΕΠΟ αποφάσισε να αναβάλει τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην Κοζάνη και τον Ηρακλή τρεις ώρες πριν από την έναρξή του. 

Κοζάνη - Ηρακλής: Η ΕΠΟ αποφάσισε να αναβάλει τον αγώνα λίγες ώρες πριν από τη σέντρα

Σε μία αδικαιολόγητη χρονικά απόφαση προχώρησε η ΕΠΟ, καθώς ανέβαλε τον αγώνα της Κοζάνης με τον Ηρακλή για το Κύπελλο Ελλάδας.

Το γήπεδο της Κοζάνης ήταν ακατάλληλο για να διεξαχθεί η αναμέτρηση και ενώ ήταν γνωστό εδώ και μέρες η Ομοσπονδία αποφάσισε να αναβάλει τον αγώνα τρεις ώρες πριν από τη σέντρα.

Έτσι η αποστολή του Ηρακλή, αλλά και οι φίλοι της ομάδας ταξίδεψαν άσκοπα στην Κοζάνη. Πλέον ο αγώνας θα μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία.

Οι άνθρωποι του Ηρακλή αναφέρουν: «Μόλις πριν από λίγη ώρα ενημερωθήκαμε επίσημα από την αρμόδια Επιτροπή του Κυπέλλου Ελλάδος για την οριστική αναβολή του αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο την Κοζάνη, στο ΔΑΚ Κοζάνης, απόφαση που πάρθηκε έπειτα από σχετικές διαβουλεύσεις που βρίσκονταν από χθες σε εξέλιξη μεταξύ των αρμοδίων φορέων για τη διεξαγωγή του παιχνιδιού ή όχι. Ως εκ τούτου, η Επιτροπή θα ορίσει τον αγώνα σε νέα ημερομηνία. Ήδη, η αποστολή της ομάδας μας, ενημερώθηκε για την αναβολή του αγώνα και ξεκίνησε για το ταξίδι επιστροφής στη Θεσσαλονίκη».