Ουζουνίδης: «Περίμενα να δω καλύτερα πράγματα από τους παίκτες μου»

Αρκετά ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα αλλά όχι και με την απόδοση των παικτών του, εμφανίστηκε ο Ουζουνίδης μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Λαμίας με σκορ 2-1. 

Ουζουνίδης: «Περίμενα να δω καλύτερα πράγματα από τους παίκτες μου»

Δεδομένου ότι η ΑΕΚ έπαιζε με μία ενδεκάδα που δεν έχει συνοχή και οι παίκτες αγωνίστηκαν για πρώτη φορά μαζί, ο Ουζουνίδης στάθηκε περισσότερο στο αποτέλεσμα δείχνοντας ικανοποίηση για τη νίκη και την ανατροπή της ομάδας του.

Στη συνέχεια, έπλεξε το εγκώμιο του Μπογέ, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για τους νεαρούς, Μπότο και Γιούση για τους οποίους τόνισε πως πρόκειται για πολύ ταλαντούχους ποδοσφαιριστές ωστόσο πρέπει να δουλέψουν περισσότερο για να βρεθούν στις πρώτες επιλογές της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης:

«Η αλήθεια είναι πως περίμενα να δω λίγο καλύτερα πράγματα, παρόλο που ήταν μια ενδεκάδα που έπαιζε για πρώτη φορά μαζί και ήταν και παιδιά που δεν είχαν μέχρι τώρα πολύ χρόνο συμμετοχής. Ήταν όμως ευκαιρία να δώσω χρόνο σε κάποιους παίκτες. Αυτό που μας ενδιέφερε ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι και αυτό έχει σημασία. Περιμέναμε πως θα ήταν καλύτερος ο αγωνιστικός χώρος, αλλά μέσα στο ματς διαπιστώσαμε πως υπάρχουν προβλήματα. Παρότι μείναμε πίσω στο σκορ, αντιδράσαμε. Όταν έχεις τον Ροντρίγκο μέσα και έχει τέτοια χτυπήματα, είναι απόλαυση. Σε γενικές γραμμές όμως, είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παιδιών. Είναι παιδιά που δεν έχουν παίξει κανένα παιχνίδι μαζί. Είναι λογικό να μην υπάρχει συνοχή. Αλλά αυτό που μας ενδιέφερε ήταν να κερδίσουμε»

Για τον Μπογέ: «Με τον Λούκας πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Σήμερα του δώσαμε λίγο παραπάνω χρόνο. Και με τον Απόλλωνα θα του δώσουμε παραπάνω χρόνο. Ξέρουμε τι ποιότητα έχει αν είναι υγιής και ξέρουμε πόσο πολύ μπορεί να μας βοηθήσει»

Για τους νεαρούς Μπότο και Γιούση: «Θέλω να πω δυο πράγματα για τον Μπότο και τον Γιούση. Παιδιά με ταλέντο, που έχουν πολλά πράγματα ακόμα να βγάλουν στο γήπεδο. Τους λείπουν κάποια στοιχεία, που πρέπει να δουλέψουν για να τα βελτιώσουν. Και σιγά, σιγά μπορεί να είναι δυο παίκτες που θα είναι επιλογή για την ομάδα μας»

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ