Συνεχίστηκε το αρνητικό σερί του ΠΑΟΚ με Μπριχ

Ο Φέλιξ Μπριχ ήταν εξαιρετικός στον τελικό του Πανθεσσαλικού, αλλά ο ΠΑΟΚ συνέχισε με τον Γερμανό ρέφερι να μην έχει νίκη ούτε γκολ! 

Συνεχίστηκε το αρνητικό σερί του ΠΑΟΚ με Μπριχ

Αλάνθαστη διαιτησία έκανε για ακόμη ένα παιχνίδι ελληνικής διοργάνωσης ο Φέλιξ Μπριχ στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ, όπως είχε συμβεί και προ μερικών ημερών στο ντέρμπι των «αιωνίων» για το πρωτάθλημα με τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού.

Ο Γερμανός διαιτητής είχε σωστές αποφάσεις στις καίριες περιπτώσεις, ειδικά στην αποβολή του Ρότα, αλλά το εντυπωσιακό είναι ότι συνεχίστηκε το πολύ αρνητικό σερί του ΠΑΟΚ όταν σφυρίζει αγώνες του ο εν λόγω ρέφερι.

Ήταν το τέταρτο ματς του ΠΑΟΚ με διαιτητή τον Μπριχ, στο οποίο η ομάδα της Θεσσαλονίκης όχι απλώς δεν κερδίζει, αλλά δεν σκοράρει καν. Είχαν προηγηθεί μία ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό και δύο ντέρμπι με τον Άρη. Ήττα με 1-0 και ισοπαλία 0-0.

Φυσικά για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να βάλει γκολ παίζοντας με παίκτη παραπάνω για πάνω από ενενήντα λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις, δεν του φταίει κανένας Μπριχ...