Λεοντιάδης: «Ας είχαμε πάρει παίκτες από την αρχή, θα παίρναμε και το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Λεοντιάδης μίλησε για τον σημερινό (24/5) τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στον Βόλο.

Λεοντιάδης: «Ας είχαμε πάρει παίκτες από την αρχή, θα παίρναμε και το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Ο Μιχάλης Λεοντιάδης μίλησε στον FOCUS 103,6 FM για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

«Δύσκολο ματς. Ας είχαμε πάρει παίκτες από την αρχή, θα παίρναμε και το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Θα είχαμε πάρει και το πρωτάθλημα. Τώρα τι να πούμε. Είναι δύσκολο το ματς. Πολύ δύσκολο. Αλήθειες να πούμε ή ψέματα; Εγώ λέω μόνο αλήθειες»

Η ΑΕΚ, αγωνιστικά, είναι καλύτερη αυτή τη στιγμή, αλλά ο τελικός είναι ένα παιχνίδι, δεν είναι ολόκληρο πρωτάθλημα, άρα αυτό που παίζει ρόλο είναι η ψυχή και το πάθος, πρέπει δηλαδή οι παίκτες να βγάλουν την ψυχή τους, να φάνε και τη… μπάλα, για να μας φέρουν το κύπελλο στον Πύργο το Λευκό. Μπορούν να το πάρουν και πρέπει να μπουν για να το πάρουν, γιατί το θέλει όλος ο κόσμος.

Ένα ματς είναι, μπαίνεις και το παίρνεις, μπορεί η ΑΕΚ να έχει καλύτερη ψυχολογία, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά κακά τα ψέματα, εάν είσαι καλός τη μέρα του τελικού, είσαι ο νικητής.

Μου αρέσει πολύ, το… τρελοκομείο ο Μπράντον, ενώ για τον Ολιβέιρα, ας τον ευχαριστήσουμε και να του πούμε “αντίο” για την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Ο Ντάντας έχει τρεξίματα, ο Σβαμπ δεν έχει, πέρα από ένα πολύ καλό αριστερό πόδι. Θέλω παίκτη εκεί, στο κέντρο, του χρόνου και φυσικά, πολύ καλύτερο του Ντάντας και του Σβαμπ», τόνισε μεταξύ άλλων ο Λεοντιάδης.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΟΣΑ ΕΙΠΕ