Η ΕΠΟ ευχαρίστησε Κύπρο, Ρουμανία, Αλβανία και Πολωνία

Η ΕΠΟ έστειλε επιστολή σε Κύπρο, Ρουμανία, Αλβανία και Πολωνία για να τις ευχαριστήσει που ανταποκρίθηκαν στο αίτημα της για διεξαγωγή του τελικού.

Η ΕΠΟ ευχαρίστησε Κύπρο, Ρουμανία, Αλβανία και Πολωνία

Η ΕΠΟ εδώ και αρκετές ημέρες αναζητούσε γήπεδο που θα φιλοξενούσε τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας και κατέληξε στο Πανθεσσαλικό. Πριν από αυτό είχε έρθει σε επαφή με τις ομοσπονδίες Κύπρου, Ρουμανίας, Αλβανίας και Πολωνίας προκειμένου να γίνει σε μία από αυτές τις χώρες το ματς.

Η ομοσπονδία έστειλε επιστολή στις παραπάνω ομοσπονδίες για να τις ευχαριστήσει που ανταποκρίθηκαν στο αίτημα της. Αναλυτικά η επιστολή της ΕΠΟ αναφέρει:

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απέστειλε σήμερα ευχαριστήρια επιστολή στους Προέδρους των Ποδοσφαιρικών Oμοσπονδιών Κύπρου, Ρουμανίας, Αλβανίας και Πολωνίας για την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα που τους απηύθυνε η ΕΠΟ για την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στις χώρες τους.

Η επιστολή κοινοποιήθηκε και σε FIFA - UEFA καθώς και στις υπόλοιπες ομοσπονδίες μέλη της UEFA. Αναλυτικά η ευχαριστήρια επιστολή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας:

Αγαπητοί Πρόεδροι,

Φίλε Γιώργο,

Φίλε Armand,

Φίλε Razvan,

Φίλε Cesary,

Στο πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε ως προς τη διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδος, ανταποκριθήκατε με κατανόηση, αμεσότητα και πνεύμα απαράμιλλης αλληλεγγύης.

Είμαστε υπόχρεοι και ευγνώμονες.

Το ποδόσφαιρο ανήκει στις Εθνικές Ομοσπονδίες, τη FIFA και την UEFA.

Το ποδόσφαιρο δεν ανήκει στις κυβερνήσεις.

Με βαθειά εκτίμηση

Δείτε την επιστολή της ΕΠΟ