Μπέος για τελικό Κυπέλλου: «Ας γίνει στο Τζιμπουτί ή σε αεροπλανοφόρο στον Παγασητικό»

Ο Αχιλλέας Μπέος επανέλαβε ότι δεν προτίθεται να παραχωρήσει το Πανθεσσαλικό Στάδιο για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Μπέος για τελικό Κυπέλλου: «Ας γίνει στο Τζιμπουτί ή σε αεροπλανοφόρο στον Παγασητικό»

Μιλώντας στον «Focus FM» για τον τελικό του Κυπέλλου, ο Δήμαρχος του Βόλου έριξε νέα «πόρτα» στην ΕΠΟ, για τους ανθρώπους της οποίος μίλησε με σεξιστικούς χαρακτηρισμούς. «Πρέπει να με αγαπάνε οι που@@νες, δεν εξηγείται διαφορετικά, να γυρίζουν πάλι σε μένα και στο Πανθεσσαλικό!

Έχω δηλώσει ότι αυτή τη στιγμή, το ποδόσφαιρο έχει τοξικότητα και μεγάλη ευθύνη έχουν αυτοί όλοι. Το Πανθεσσαλικό δεν το δίνω, τους έχω και μια άλλη πρόταση, αλλά την αφήνω τελευταία.

Να φέρω ένα αεροπλανοφόρο και να γίνει ο τελικός πάνω σε αυτό, μέσα στον Παγασητικό! Γιατί δεν κάνουν διπλό τελικό να τελειώνουμε; Όλοι πρέπει να το καταλάβουν ότι αυτή είναι η λύση.

Ας πάνε να κάνουν τον τελικό στο Τζιμπουτί. Δεν δίνω το γήπεδο, γιατί είδαμε στο διαδίκτυο ότι έκλειναν ραντεβού θανάτου μπροστά στο δημαρχείο του Βόλου. Γιατί να κάνω μπάχαλο την πόλη μου, να σπάνε, να ρημάζουν οι χούλιγκανς εισαγωγής;».

Σ
τη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Βόλου με την ΑΕΚ στην OPAP Arena για την τελευταία αγωνιστική των playoffs: «Ακόμη δεν τελείωσε το πρωτάθλημα. Πρέπει να νικήσει και τον Βόλο η ΑΕΚ, που θέλει να κάνει φιέστα, αλλά ξέρετε πόσες φιέστες χάλασαν από μικρότερες ομάδες; Εμείς θα πάμε με νέα παιδιά, που θέλουν να δείξουν πράγματα στον προπονητή μας και αυτό θα το δείτε την Κυριακή. Θα είναι ανταγωνιστικοί και θα παίξουν για να νικήσουν. Αν τους υποτιμήσουν οι αντίπαλοι, θα την πατήσουν».