«L’ Equipe»: «Δεν υπάρχει γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας»

Το δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «L’ Equipe» για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας με την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

«L’ Equipe»: «Δεν υπάρχει γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας»

Η ΕΠΟ ακόμα δεν έχει βρει ένα γήπεδο για να διεξαχθεί ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας να γίνεται θέμα και στη Γαλλία.

«Δεν υπάρχει γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας», αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe» σε δημοσίευμά της, ενώ μεταξύ άλλων σημειώνει:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) αναζητά έντονα ένα γήπεδο για να φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, για τον οποίο εκφράζονται φόβοι για επεισόδια μεταξύ των οπαδών.

Θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας που είναι προγραμματισμένος για τις 24 Μαΐου; Δύο εβδομάδες πριν από τη διοργάνωσή του, δεν έχει βρεθεί ακόμη γήπεδο που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Φοβούμενη επεισόδια μεταξύ οπαδών των δύο συλλόγων, η Ελληνική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) έχει προσεγγίσει αρκετές χώρες όπως η Κύπρος, η Μεγάλη Βρετανία ακόμη και η Πολωνία, χωρίς να έχει καταλήξει μέχρι στιγμής σε συμφωνία. Η πολωνική πόλη Σοσνόβιετς είναι μεταξύ των υποψηφίων. Η απόφαση πρέπει να ληφθεί ως τις 12 Μαΐου».