Τελικός Κυπέλλου: «Ναι» από την Αλβανία, ψάχνουν και Σερβία, Ρουμανία

Η ΕΠΟ συνεχίζει να ψάχνει γήπεδο στο εξωτερικό για τον τελικό του Κυπέλλου. Μετά το «όχι» από την Κύπρο, απάντησε θετικά η αλβανική ομοσπονδία για τα Τίρανα, αναζήτηση σε Βελιγράδι και Βουκουρέστι. 

Τελικός Κυπέλλου: «Ναι» από την Αλβανία, ψάχνουν και Σερβία, Ρουμανία

Το «μπάχαλο» με την έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που είναι να γίνει στις 24/5 συνεχίζεται. Η ΕΠΟ μετέθεσε για την Τρίτη (9/5) την εκτελεστική επιτροπή καθώς δεν υπήρχε κάτι προς απόφαση, από τη στιγμή που η κυπριακή αστυνομία απέρριψε ξανά την περίπτωση να γίνει στην Λευκωσία ο ελληνικός τελικός ακόμη και χωρίς την παρουσία θεατών.

Από την ΕΠΟ γίνεται προσπάθεια να βρεθεί γήπεδο σε άλλη χώρα και είναι θετική σε αυτό η αλβανική ομοσπονδία για το Air Albania Stadium στα Τίρανα, το μεγαλύτερο γήπεδο της χώρας που κατασκευάστηκε πριν από τέσσερα χρόνια.

Έχουν γίνει επίσης επαφές με γήπεδα στο Βελιγράδι και στο Βουκουρέστι αλλά αναμένεται και η επιθυμία των φιναλίστ. Αυτή την ώρα όλα παραμένουν ανοιχτά. Το Πανθεσσαλικό είναι μία περίπτωση που θα επανέλθει εάν τα βρουν ΕΠΟ και Μπέος στο θέμα του τελικού με 400 ονομαστικές προσκλήσεις, ενώ σε άλλο γήπεδο δεν μπορεί να γίνει το ματς στην Ελλάδα καθώς ενδεχομένως να υπάρξει πρόβλημα ποινών και στα ίδια τα μέλη της εκτελεστικής εάν προσφύγει κάποιος στο Διαιτητικό Δικαστήριο για παραβίαση των όρων της προκήρυξης.