Μάντζιος:«Δικαίως νίκησε ο Ολυμπιακός»

Ο Άκης Μάντζιος έμεινε ευχαριστημένος μόνο από το πρώτο ημίχρονο των παικτών του καθώς στο δεύτερο μέρος δεν ήταν συγκεντρωμένοι.

Μάντζιος:«Δικαίως νίκησε ο Ολυμπιακός»

Ο Λεβαδειακός πάλεψε στο «Γ.Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό για ένα θετικό αποτέλεσμα. Το τέρμα όμως του Δημήτρη Μάνου τους στέρησε την δυνατότητα αυτή φεύγοντας ηττημένη από την αναμέτρηση.

Μετά την λήξη του αγώνα ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στην καλή εικόνα της ομάδας του μόνο στο πρώτο ημίχρονο και σχολίασε τα λάθη που έγιναν στην επανάληψη, καταλήγοντας πως οι Πειραιώτες πήραν δίκαια την νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Νομίζω ότι και οι δύο ομάδες είχαμε το μυαλό μας στο πρωτάθλημα. Δώσαμε ευκαιρία σε πολλά νέα παιδιά που δεν είχαν παίξει καθόλου φέτος. Από το πρώτο μέρος μένω ικανοποιημένος από την εικόνα μας. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε αρκετές αλλαγές, γιατί είχαμε αρκετά προβλήματα με κάποια παιδιά. Δεχτήκαμε πίεση από τον Ολυμπιακό και νομίζω δικαίως νίκησε ο Ολυμπιακός. Εμείς πρέπει να ξεκουραστούμε. Οι μέρες είναι λίγες έως το παιχνίδι με τον Ατρόμητο».

Για τους τραυματίες της ομάδας;

«Ο Μανγκά στο πρώτο ημίχρονο ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό στον δικέφαλο. Ο Ιωαννίδης τα ίδια. Και ο Καραχάλιος ζητούσε αλλαγή. Το πλάνο που είχαμε να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά δεν μας βγήκε και επιβαρύνθηκαν κάποια άλλα παιδιά».