Νίκη επί του ΠΑΟΚ απαιτεί ο κόσμος του Ολυμπιακού

Οι φίλοι των Πειραιωτών επικεντρώθηκαν στο μεγάλο ματς της ερχόμενης Κυριακής με τους Θεσσαλονικείς.

Νίκη επί του ΠΑΟΚ απαιτεί ο κόσμος του Ολυμπιακού

Δεν ήταν εύκολο για τον κόσμο να κατηφορίσει στο «Γ. Καραϊσκάκης», αφού το ματς με τον Λεβαδειακό και πολύ αργά ξεκίνησε, ενώ και οι καιρικές συνθήκες δεν βοηθούσαν στη μεγάλη προσέλευση. Παρόλα αυτά όσοι βρέθηκαν στο φαληρικό παιχνίδι για το πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας ήταν αρκετά θερμοί.

Οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν για την ομάδα τους, αλλά περισσότερο επικεντρώθηκαν στο πολύ σημαντικό ματς που έρχεται με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στο φαληρικό γήπεδο. Στο επίκεντρο βρέθηκαν οι Θεσσαλονικείς με τους οπαδούς των Πειραιωτών να κάνουν… ζέσταμα για την Κυριακή.

Το ματς με τον Λεβαδειακό πέρασε σε δεύτερη μοίρα από τους οπαδούς των Πειραιωτών που απαιτούσαν τη νίκη στο κυριακάτικο παιχνίδι. Το μήνυμα από τους οπαδούς ήταν ξεκάθαρο προς την ομάδα. Νίκη την Κυριακή, απαίτησαν οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί που ετοιμάζουν «καυτή» ατμόσφαιρα στο σπουδαίο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής. Θυμίζουμε ότι είναι ελάχιστα τα εισιτήρια που έχουν απομείνει για το ματς με τον ΠΑΟΚ.