Αντωνίου: «Σίριαλ ο τελικός, υποβαθμίζεται η χώρα»

«Υποβαθμίζεται η χώρα και όχι η ΕΠΟ με το σίριαλ του τελικού», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας Στέργιος Αντωνίου. 

Αντωνίου: «Σίριαλ ο τελικός, υποβαθμίζεται η χώρα»

Η ΕΠΟ συνεχίζει να ψάχνει έδρα για τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, με τα προβλήματα στην AEL FC Arena να οδηγούν σε επαφές με τα γήπεδα της Λαμίας και του Αγρινίου.

Νωρίτερα από τις τελευταίες εξελίξεις ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Στέργιος Αντωνίου είχε μιλήσει στο ράδιο Metropolis 95.5 στην Θεσσαλονίκη, κάνοντας λόγο για υποβάθμιση της χώρας και όχι της ομοσπονδίας.

«Ο τελικός έχει γίνει σίριαλ. Αν η αστυνομία πάρει μια απόφαση, είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε. Δεν εγκυμονεί κινδύνους, έχει προϋποθέσεις να φιλοξενήσει κόσμο το γήπεδο .Πλέον, συζητάμε για ένα θέμα Κυβέρνησης και αντιμετωπίζουμε προβλήματα που υποβαθμίζουν το σύνολο της χώρας και όχι την ΕΠΟ. Εμείς θέλουμε κόσμο. Δεν έχει καθοριστεί κάτι. Βγήκε ο Δήμαρχος Λάρισας και είπε ότι δεν θέλει φιλάθλους. Δεν μπορείς να κάνεις έναν αγώνα με προσκλήσεις και να κάνεις διακρίσεις. Μπορεί με τους μαθητές να μπουν και πιο μεγάλοι και μετά τι θα γίνει; Θα είναι καλύτερα να γίνει με διαπιστεύσεις αν δεν δεχθούν τον κόσμο. Μετά τα αυριανά παιχνίδια, θα προχωρήσει η υπόθεση».