«Με αυτόν θα πάθετε πλάκα στον Ολυμπιακό»- Ποιος είναι ο αντι-Μιραλάς

Γεύση από τον Ματίας Ναουέλ θα πάρουμε το βράδυ στο ματς με τον Λεβαδειακό. Με ποιον πρώην ποδοσφαιριστή των «ερυθρόλευκων» τον παρομοιάζουν και γιατί έχουν τρελαθεί μαζί του.

«Με αυτόν θα πάθετε πλάκα στον Ολυμπιακό»- Ποιος είναι ο αντι-Μιραλάς

Λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση του Ματίας Ναουέλ. Στο πρόσωπο του 21χρονου άσου οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν τον εξτρέμ που έψαχναν. Μέχρι τώρα δεν τον έχουμε δει ούτε λεπτό να με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Θα συμβεί, όμως, αυτό το βράδυ στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η μοναδική… εικόνα που υπάρχει για τον Ναουέλ είναι απ' όσα έχουμε αλιεύσει από τον Ρέντη και όσα έδειξε σε εκείνο το φιλικό με τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Για να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά τους. Ο Ισπανός πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Πανιωνίου δήλωσε στη Nova πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Από 'κει και πέρα στο προπονητήριο όλο αυτό το διάστημα στάζουν μέλι για τον Ματίας Ναουέλ. Άνθρωποι που ζουν καθημερινά τον Ισπανό στις προπονήσεις τον παρομοιάζουν με τον Κέβιν Μιραλάς. Τραβηγμένο; Θα το διαπιστώσουμε ιδιοίς όμασι σε λίγες ώρες. Η ουσία είναι πως στον Ρέντη λένε τα καλύτερα και θεωρούν πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει μία εξαιρετική μεταγραφή.

Για τον 21χρονο εξτρέμ εκείνο που τονίζουν είναι η ταχύτητα του. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με υψηλή τεχνική κατάρτιση και με τρομερή ταχύτητα. «Με αυτόν θα πάθετε πλάκα», λένε από την πρώτη στιγμή στον Ρέντη για το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού.