Ολυμπιακός: Ενδεκάδα με Γκιγιέρμε, Ναουέλ και στο… βάθος Τουρέ

Τι ετοιμάζει ο Πέδρο Μαρτίνς για το πρώτο παιχνίδι των Πειραιωτών στο Κύπελλο με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη (27/9, 21.30).

 

Ολυμπιακός: Ενδεκάδα με Γκιγιέρμε, Ναουέλ και στο… βάθος Τουρέ

Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου.

Μία ενδεκάδα φρέσκια, με πολλά νέα πρόσωπα και κυρίως με ποδοσφαιριστές που θα κάνουν το ντεμπούτο τους με τα ερυθρόλευκα.

Ένας εξ αυτών είναι πολύ πιθανό να είναι ο Γιάγια Τουρέ. Ο Ιβοριανός χαφ συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι στις αρχικές επιλογές του Μαρτίνς, έχοντας έναν ρόλο… Φορτούνη.

Στις δοκιμές ο Μαρτίνς τον έβαλε πίσω από τον Δημήτρη Μάνο που απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης αντί του Αχμέντ Χασάν.

Αν δεν ξεκινήσει ο Τουρέ που το πλάνο είναι να χρησιμοποιηθεί ούτως ή άλλως γύρω στα 45 λεπτά, τότε θα πάρει φανέλα βασικού ο Νάτχο ως επιτελικός χαφ.

Ντεμπούτο στην ενδεκάδα θα κάνουν σίγουρα με τη φανέλα του Ολυμπιακού και άλλα τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Ο λόγος για τον Σα στα γκολπόστ, τον Μασούρα στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Γκιγιέρμε στα χαφ και τον Ναουέλ στα «φτερά».

Με λίγα λόγια, το πιο πιθανό σχήμα είναι ο Σα στο τέρμα, οι Μασούρας και Κούτρης στα δύο άκρα της άμυνας, οι Σισέ και Μιράντα στόπερ, ο Γκιγιέρμε στα χαφ και ο Ανδρούτσος είναι αυτός που πάει για βασικός ως «οκτάρι». Μπροστά τους θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Τουρέ (αν όχι, θα βρεθεί στην ενδεκάδα ο Νάτχο), στις δύο πτέρυγες της επίθεσης οι Ναουέλ και Βρουσάι και στην κορυφή ο Μάνος.