Κύπελλο Ελλάδας: Ο Κρητικός ήταν αρκετός για την Κέρκυρα (0-1)

Το γκολ του έμπειρου επιθετικού χάρισε το διπλό στους «Φαίακες» επί της Νίκης Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Δύο δοκάρια είχαν οι Βολιώτες στο β' ημίχρονο!

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Κρητικός ήταν αρκετός για την Κέρκυρα (0-1)

H Κέρκυρα είχε την ουσία στην αναμέτρηση Κυπέλλου με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου, φεύγοντας με το τρίποντο από το Πανθεσσαλικό με το μίνιμουμ σκορ. Το τελικό 0-1 διαμορφώθηκε από το 20ό λεπτό χάρη σε όμορφο σε εκτέλεση γκολ του Κρητικού, ο οποίος στόπαρε ύστερα από «γέμισμα» του Κόντου και σκόραρε από κοντά.

Οι «κυανόλευκοι» της Νέας Ιωνίας Βόλου αντέδρασαν στο β' μέρος και είχαν ένα δυναμικό τελευταίο 20λεπτο, όπου μάλιστα «άγγιξαν» δις το γκολ με τους Μέτσε στο 73' (με απευθείας φάουλ) και Ιορδανίδη στο 87' (με σουτ-«κεραυνό») να «σημαδεύουν» τα δοκάρια!

Τον αγώνα σφύριξε ο Πανυτσίδης (Κοζάνης), με βοηθούς τους Παπαδάκη (Ημαθίας), Μάνο (Λάρισας). Την κίτρινη κάρτα είδε ο Μέτσε.

Οι συνθέσεις:

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Καρτσαμπάς, Φάμπιο, Μετούσι, Μέτσε, Καντούτσης, Μακενγκό, Θ. Παπαδόπουλος, Κέρι, Βουκομάνοβιτς (61’ Δωματάς), Ρόβας (67’ Ιορδανίδης).

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κουτζαβασίλης, Αναστασίου, Σπίνουλας, Βέρτζος, Ιωάννου, Αναστασόπουλος, Κρητικός Ν., Κρητικός Σ., Κόντος (60’ Βίλα), Σιατραβάνης (90’ Αποστολίδης), Ζορμπάς (80’ Ινάσιο).