Ολυμπιακός: Πόσο μπορεί να παίξει ο Τουρέ

Ο Ιβοριανός χαφ θα ξαναφορέσει τα ερυθρόλευκα μετά από 12 χρόνια στο ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. Ποιο είναι το πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς σχετικά με τη διαχείριση του Τουρέ στο αυριανό (27/9) παιχνίδι.

Ολυμπιακός: Πόσο μπορεί να παίξει ο Τουρέ

Όπως αναμενόταν ο Γιάγια Τουρέ μπήκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το αυριανό (27/9) παιχνίδι Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη. Εδώ και καιρό οι προπονητές και οι γυμναστές δούλευαν με τον Ιβοριανό, έτσι ώστε να έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα είτε αύριο με τους Βοιωτούς, είτε έστω στην αποστολή με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή.

Ο Τουρέ λοιπόν είναι διαθέσιμος για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπορεί να βγάλει και 90λεπτο. Ίσα-ίσα που ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να τον πάει πιο χαλαρά, βάσει των μετρήσεων που γίνονται καθημερινά όχι μόνο στον Γιάγια, αλλά και σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Το πλάνο του Πορτογάλου τεχνικού είναι να του δώσει χρόνο συμμετοχής με τον Λεβαδειακό γύρω στα 30 με 45 λεπτά. Δεν είναι με λίγα λόγια για περισσότερο χρονικό διάστημα, καθώς ακόμη δεν βρίσκεται στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας.

Η λογική λέει ότι ο Τουρέ θα είναι σε θέση να βοηθήσει όπως επιθυμεί πρώτα απ’ όλα ο ίδιος, μετά τη διακοπή του Οκτωβρίου. Δηλαδή σε θέση να πάρει φανέλα βασικού ακόμη και σε παιχνίδια ανά τρεις-τέσσερις μέρες...