Τουρέ: Η επιστροφή - Γιατί γύρισαν οι «κομμένοι» Ανδρούτσος - Νικολάου

Στην αποστολή του Ολυμπιακού ο Γιάγια Τουρέ για το ματς με τον Λεβαδειακό. Ποιους επέλεξε ο Μαρτίνς.

Τουρέ: Η επιστροφή - Γιατί γύρισαν οι «κομμένοι» Ανδρούτσος - Νικολάου

Ο Γιάγια Τουρέ είναι ξανά σε αποστολή του Ολυμπιακού μετά από 12,5 χρόνια και αναμένεται να παίξει για κάποιο χρονικό διάστημα στην αυριανή αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο, στις 21.30 στο «Γ. Καραϊσκάκης».


Ο Ιβοριανός άσος επελέγη μαζί με άλλους 17 συμπαίκτες του, ανάμεσά τους και τους Γκιγιέρμε και Ναουέλ που θα κάνουν ντεμπούτο με την φανέλα της ομάδας. Σημαντική είδηση ότι επιστρέφουν σε δράση οι δύο Έλληνες παίκτες που δεν ήταν στο πλάνο το τελευταίο διάστημα, ο Θανάσης Ανδρούτσος και ο Δημήτρης Νικολάου, ενώ στην 18άδα είναι και οι νεαροί Φέκκας και Ξενιτίδης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκουράζει όλους τους βασικούς μέχρι τώρα στη σεζόν, ενώ έχει στην αποστολή τον Χασάν, τον Νάτχο και τον Μιράντα.

Η 18άδα: Χουτεσιώτης, Σα, Κούτρης, Μιράντα, Μασούρας, Σισέ, Νικολάου, Νάτχο, Ανδρούτσος, Γκιγιέρμε, Ναουέλ, Τουρέ, Βρουσάι, Ξενιτίδης, Φέκκας, Πάρντο, Χασάν και Μάνος.

Γιατί επέστρεψαν οι δύο

Μία θετική εξέλιξη υπήρξε χθες, όπως αναφέρει το ΦΩΣ αφού στην προπόνηση της πρώτης ομάδας επέστρεψαν οι Θανάσης Ανδρούτσος και Δημήτρης Νικολάου και σήμερα τελικά συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Το «ΦΩΣ» σας είχε ενημερώσει πως οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν «τελειωμένοι» για τον Ολυμπιακό και με εντολή διοίκησης είχαν τεθεί εκτός ομάδας. Πριν λίγες ημέρες σας γράψαμε ότι άλλαξαν μάνατζερ και από τον Ραμαντάνι πήγαν στον Ισά. Η επιστροφή τους είχε δρομολογηθεί.

Ανδρούτσος και Νικολάου τις τελευταίες ημέρες έκαναν προπονήσεις μόνοι τους υπό τις οδηγίες του Βασίλη Βούζα. Αμφότεροι ενημερώθηκαν ότι πλέον επιστρέφουν στην πρώτη ομάδα.

Έτσι από χθες γύρισαν στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς. Και οι δύο έχουν ρόλο στην εθνική Ελπίδων, αφού είναι βασικά στελέχη και η επιστροφή τους στις προπονήσεις είναι κάτι σημαντικό, ενώ και για τον σύλλογο είναι σημαντικό κεφάλαιο.