Ολυμπιακός: Επιστροφή Κούτρη μετά από 5 μήνες

Ο 23χρονος αριστερός μπακ θα επιστρέψει αύριο με τον Λεβαδειακό στα επίσημα ματς μετά από τον σοβαρό τραυματισμό στον ώμο τον περασμένο Απρίλιο.

Ολυμπιακός: Επιστροφή Κούτρη μετά από 5 μήνες

Σε φουλ ρυθμούς προπονείται ο Λεονάρντο Κούτρης εδώ και πολύ καιρό. Μάλιστα, είχε πάρει και κάποια λεπτά συμμετοχής σε φιλικά του Βελγίου και της Ολλανδίας στο πλαίσιο του β' σταδίου προετοιμασίας. Ωστόσο, εώς και την Δευτέρα που έγινε το τελευταίο ματς στη Ν. Σμύρνη, δεν είχε καταφέρει να “γράψει” ούτε ένα δευτερόλεπτο σε επίσημο παιχνίδι.

Η επιστροφή του Κούτρη πάντως είναι γεγονός. Αύριο στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, ο 23χρονος αριστερός μπακ θα επιστρέψει στα επίσημα ματς μετά από πέντε μήνες.

Η τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 22 Απριλίου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη, εκεί όπου είχε πάθει τη ζημιά στον ώμο.

Ο Κούτρης θα πάρει τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας και είναι μία καλή ευκαιρία για να στείλει και τα δικά του μηνύματα προς τον Πέδρο Μαρτίνς ότι μπορεί να τον υπολογίζει πολύ περισσότερο και σε πιο σημαντικά ματς.

Μην ξεχνάμε ότι στο Μιλάνο δεν θα παίξει ο Τσιμίκας. Την ίδια στιγμή ο Τοροσίδης που υπολογίζεται για αντι-Τσιμίκας είχε κάποιες ενοχλήσεις από την Μπέτις και έχασε το παιχνίδι της Ν. Σμύρνης. Αυτό σημαίνει ότι αν δει ο Μαρτίνς ότι ο Τόρο δεν βρίσκεται στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας, τότε ο Κούτρης θα θέσει υποψηφιότητα για βασικός.

Πρωτίστως όμως τον ενδιαφέρει να παίξει κόντρα στον Λεβαδειακό, ένα ματς για το οποίο ανυπομονεί ο 23χρονος αριστερός μπακ.